Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona az nadto

facebook - dlaczego nie moge sie zarejestrowac ?????

Polecane posty

Gość zdziwiona az nadto

Rejestracja To jest i zawsze będzie darmowe! Przepraszamy, ale nie spełniasz kryteriów rejestracji na Facebooku. cos takiego mi wyskoczylo ??? mam jedno konto na facebooku, jedno skasowane.. i mam pytanie czy mozna zalozyc wiecej kont ?? bo dlaczego za kazdym razem jak chce sie zarejestrowac to nie moge ? :(

Gość zdziwiona az nadto
wyskakuje cos takiego: nie mozemy przetworzyc twojej rejstracji :/

Gość zdziwiona az nadto
pomozcie :(

Gość facebook to wysypisko śmieci
spróbuj w innej przeglądarce, a najlepiej zostaw sobie tam jedno, fikcyjne konto do przeglądania profili z kafeterii i tyle :D

musisz założyć nową pocztę email by rejestrować fb, ja prowadziłam marketing z linkowaniem to musiałam mieć kilka kont pocztowych by mieć kilka na fb

Gość shamix1434
też mam ten problem wyskakuje mi przepraszamy ale twoja rejestcia nie może zostać przetworzona prubowałem na wszystkich przeglondarkach nawet na nowym adresie e mail i nic

Gość gość
NO I CO Z TEGO

Gość aksjbfbkwl
mi weszło na innej przegląarce explore :)

Gość MANIA

Bo Facebook robi teraz co chce ja po 10 latach na Facebook miałam blokowane konto 19 razy // pisali że dla bezpieczeństwa ale jakiego że AŻ 19 razy /// aż konto moje zablokowane i nie wiem czemu nie naruszałam standardy społeczności itd, założyłam drugie po 2 miesiącach  znowu blokada ,,,teraz próbowałam założyć konto ani z komputera ani z telefonu nie mogę ,,,tak teraz działa FACEBOOK 

Gość Wściekła Krk

Mam to samo... zablokowano mi konto po 8latach.. Nie naruszyłam żadnych zasad.. też nie mogę założyć nowego konta.. Bo co założę to jest blokowane..