Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczen93

Pytanko do kogokolwiek. LO dla dorosłych.

Polecane posty

Gość uczen93

Siemka wszystkim. Mam pytanko odnośnie liceum dla dorosłych. Uczęszczałem do liceum ogólnokształcącego i rzuciłem je 1,5 miesiąca przed maturą (do tej pory zdawałem zawsze). Nie pytajcie dlaczego. I teraz zastanawiam się czy nie mając zaliczonej tylko ostatniej klasy (a właściwie ostatniego semestru) naprawdę muszę iść do 3 letniego liceum dla dorosłych? Żal trochę czasu. Dodam, że nie chcę wracać już do żadnej zwykłej szkoły zaliczać ten jeden rok.

Gość szeregowy równoległy
nie matula lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera

Gość ale madra
Trzeba było wczesniej o tym myśleć... Teraz już jest po ptakach, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem Za głupie błędy młodości trzeba płacić. Masz dwa wyjścia: Albo robisz normalnie całe 3 długie lata od początku Liceum dla dorosłych Albo wracasz do swojej starej budy i w niej robisz ostatnią 3 klase (bo napewno nie mozesz sobie powrócić na jeden semestr) O ile wogóle pozwolą ci tak wrócić tylko do 3 klasy. To wszystko zależy od tego jakie miałes wyniki w latach wczesniejszych, jakie zachowanie itp. Najprostsza sprawa, iść, ruszyc dupe i popytać na miejscu w sekretariacie, albo swojego byłego wychowawcy

Gość uczen93
ale madra - to nie był błąd na własne życzenie, a sama nauka jest moją pasją, po prostu zdarzają się takie sytuacje, w których się nie da czegoś zrobić... dzięki za info, mam nadzieję, że nie będę musiał siedzieć 3 lat od nowa kosztem 2 miesięcy...