Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiadac nie spac

najmniej dostepne kobiety ero

Polecane posty

Gość super laską już to
...................

Gość taaaaaaaaaa
Nie ma czym za bardzo,prawda w oczy kole? :)

prawda że niby o czym?:) podniecasz sie jak onanista cyckami z kalendarza....solisz te popierdówy juz sama do siebie...skomentowałam twój stan niedorozwoju😴

Mężczyzna, który zna swą wartość też się byle czym podniecać nie będzie. Vii 🌼 :-)

Gość super laską już to
...................

Gość taaaaaaaaaa
wulgarne babsztyle bez klasy :)

Gość taaaaaaaaaa
Nie bron juz tych przydupasow bo sama jestes nielepsza v34 :O

taaaaaaaaaa wulgarne babsztyle bez klasy xx jakbys ty nią dysponowała pierwszy mój wpis by wystarczył 😴

Gość taaaaaaaaaa
dobrze sie dajesz wkrecac :) jednego czasu mialam kilkudniowy projekt meski i wszystkie mialyscie kisiel w majtach :D

Kobieto nie pogrązaj sie juz :classic_cool: pusta jestes jak bęben afrykański nie potrafisz nawet wybrnąc z obecnej sytuacji a wklejasz mi tu bajke o projekcie:classic_cool:

Ostatni raz miałam kisiel w majtkach przed wojną.

Gość taaaaaaaaaa
Widac kto jest pusty,przesiadujac tu non stop :O z projektem to nie bajka mialam taki a wami mozna jak murzynami wystarczy czule slowko,i juz jecie z reki.Nie kazda oczywiscie ale wiekszosc i ksiel w mjtach bo jakis projekt powiedzial cos milego buahahahahahahahahaha :D

Gość taaaaaaaa
nocami wącham w komórce dziadka samotnego Kota Zdzisława, napawam sie wonią jego tłustego futra, wpycha swe spragnione nozdrza pomiędzy jego tylne łapki drażniąc skóre nosa drobną szczecinką umiejscowiona wokół jego małych kocich genitaliów. Trwam tak w ekstazie kilka godzin aż do świtu...

Gość taaaaaaaa
kiedy mieszkałam w Timbuktu, wygrzebywałam rodzyny z wielbłądzich odbytów i pałaszowałam z zapałem godnym samego Romana G. a z pozostałości, które utkwiły między zębami robiłam sobie etniczną biżuterię...

Gość taaaaaaaaaa
uwielbiam podszywy ;)

Gość taaaaaaaa
Wybaczcie, że jestem dzisiaj taka nieuczesana, ale jak juz mówiłam rozwaliła mnie właśnie wonna pałka owczarka kaukaskiego Łysego Romana. Opierałam sie ile mogłam i o co mogłam, ale to i tak nie zapobiegło rzęsistemu wychlastaniu mnie po twarzy psią frytą. Podniecona idę zapodać sobie kulki analne, w użyciu których jestem mistrzynią. Wkładam je do nosa i wyjmuje uchem :classic_cool:

Gość gjhl:KZhfljhdf
chamisko

Gość gjhl:KZhfljhdf
mój prawdziwy problem polega na tym, że spotykam się ze społecznym ostracyzmem z powodu mojego hobby, którym jest robienie etnicznej biżuterii z rodzyn analnych byłych pracownikow spółdzielni szczotkarskiej \"Świt\" w Rakoniewicach i to rzeczywiście żenujące, kiedy motłoch nie rozumie twojej pasji - zgadzam się z Tobą z całego serca. Ja sam suszę smarki z nosa i potem wrzucam do rosołu mówiąc rodzicom że to Ziarenka Smaku, ale i tak często za to dostaję od ojca pasem po miejscu intymnym