Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nelis20

Co zrobić znatrętną koleżanką mojego chłopaka?

Polecane posty

Witam. Mam problem. I jeśli znalazł by sie ktoś kto był w podobnej sytuacji bardzo prosiłąbym o poradę co zrobić. Sytuacja dotyczy koleżanki z pracy mojego chłopaka. Zaczęła ona prace w firmie całkiem niedawno. Mój chłopak ewidentnie wpadł jej w oko i tematy pracy szybko przeistoczyły sie w życie osobiste. Teraz dzwoni , psize i nei daje mu spokoju. Zaprasza go na kawe, doprasza sie o jakieś buziaki. Jest wyjątkowo wyrachowana. Dziewczyna 22 lata a robi podchody jak nastolatka. On rozmawiał już z nią na ten temat. Wie, że jesteśmy w związku już ponad 2 lata a mimo to nie daje spokoju. Faktem pocieszającym jest to, ze mu sie nie podoba, bo jest wyjątkowo nieurodziwa. Ja nie wiem co mam robić. Nerwy kłębią sie we mnie z dnia na dzień. Co mam zrobić żeby sie odczepiła? Najchętniej spotkałabym sie z nią i porozmawiała spokojnie, ale boję sie reakcji mojego faceta. Nie chcę żeby pomyślał z e nei mam do niego zaufania. Bardzo proszę o poradę, bo czuję że niedługo wybuchnę a z tego nie wyjdzie nic dobrego. Z góy dziękuję ; )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować