nelis20 0 Napisano Kwiecień 8, 2013 Witam. Mam problem. I jeśli znalazł by sie ktoś kto był w podobnej sytuacji bardzo prosiłąbym o poradę co zrobić. Sytuacja dotyczy koleżanki z pracy mojego chłopaka. Zaczęła ona prace w firmie całkiem niedawno. Mój chłopak ewidentnie wpadł jej w oko i tematy pracy szybko przeistoczyły sie w życie osobiste. Teraz dzwoni , psize i nei daje mu spokoju. Zaprasza go na kawe, doprasza sie o jakieś buziaki. Jest wyjątkowo wyrachowana. Dziewczyna 22 lata a robi podchody jak nastolatka. On rozmawiał już z nią na ten temat. Wie, że jesteśmy w związku już ponad 2 lata a mimo to nie daje spokoju. Faktem pocieszającym jest to, ze mu sie nie podoba, bo jest wyjątkowo nieurodziwa. Ja nie wiem co mam robić. Nerwy kłębią sie we mnie z dnia na dzień. Co mam zrobić żeby sie odczepiła? Najchętniej spotkałabym sie z nią i porozmawiała spokojnie, ale boję sie reakcji mojego faceta. Nie chcę żeby pomyślał z e nei mam do niego zaufania. Bardzo proszę o poradę, bo czuję że niedługo wybuchnę a z tego nie wyjdzie nic dobrego. Z góy dziękuję ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach