Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asadadadadadad

orientuje sie ktos ile zarabia czlonek komisji wyborczej w 2013 rokuBedeWdzieczn

Polecane posty

Gość asadadadadadad

:)

Gość durszlak bez dziur
Członek jak członek,jak znajdzie nadzianą to sporo zarobi ;)

Gość asadadadadadad
o super dziekue, bo gdzies slyszalam ze 160 ale jakos duzo mi sie to wydaje, tym bardziej ze ide 1 raz

Gość mariolkakiepskaaa
oj nie wiem ale chyba sie to oplaca nawet za 100 za 1 dzien

Gość lalale
ja byłam na prezydenckich wyborach za 8 godz. w dzień i liczenie w nocy miałam 150 zł i na drugiej tuże tyle samo

Gość asadadadadadad
o dzieki, a na czym to mniej wiecej polega i kiedy dostaje sie wynagrodzenie? nie chce wyjsc na wariatke heh

ja zarabialam 135 chyba ale to tez bylo kilka lat wstecz, przewodniczacy zarabia jakies 200

Gość asadadadadadad
a powiedzcie kochani jak mniej wiecej to wyglada ta praca i od razu otrzymuje sie te pieniazki? ide 1 raz i bede jako czlonek komisji

to chyba zalezy od miasta My mielismy spotkanie w miejskim osrodku kultury, tam wybieralismy sposrod nas samych przewodniczacego i zastepce i tam tez mowili nam dokladnie na czym polega ta praca mowili do jakiego mniejsca idziemy, ulice obieralismy sobie sami, pozniej tylko siedzisz na krzesle, prosisz ludzi o imie nazwisko, ulice, dowod osobisty i rozdajesz arkusze wyborcze o o pod koniec obliczacie glosy, niewazne arkusze odkladacie na bok - reszta zajmuja sie przewodniczacy o o pieniadze rowniez dostalismy w miejskim osrodku kultury zaraz po wyborach - kazdy mial koperte i imieniem i nazwiskiem

Gość fajndej432
a mnie wysłali na drugi koniec miasta gdzie nie miałam dojazdu komunikacją miejską w niedzielę po 5;( i zrezygnowałam

Gość asadadadadadad
dzieki lady love, wlasnie zaraz ide na takie spotkanie do MOKU to moze sie wiecej czegos dowiem

Gość gość
kobieta nie less jesteś żałosny

Gość gość
podbijam temat :) i dopytuję jakie ciekawe sytuacje spotkały osoby będące w komisji w poprzednich wyborach? Nieważne karty, specjalnie źle wypełnione? napisy (np. obraźliwe przy nazwisku)...;p

Gość gość
160 - członek 180- zastępca 200 - przewodniczący praca na 2 zmiany od 6-14 i od 14 -21(później zostajesz na liczenie głosów) mniej więcej do 23 ;/ ide pierwszy raz mam nadzieje że będzie dobrze ;)

Gość gość
ja bylam dwa lata temu "czlonkiem" komisji :) i dostalam 150zl :)

Gość gość
Cos tu z ta 23 nie pasuje,bo ja do rana bylam