Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brenda dżonson

Seks jest przereklamowany

Polecane posty

Gość brenda dżonson

Tyle krzyku o nic... chwila przyjemnosci. Duzo brudu, potu, lepkich śmierdzących wydzielin, do tego masa patologii związanych z seksem , był tu watek o tym...np zdrady i ranienie drugiej osoby. Tak mysle, ze dla mnie sa ciekawsze rzeczy niz seks, większą radość sprawia mi hmm przejechanie rowerem 50km :D jestem wtedy strasznie zmęczona,mokra ledwo chodze ale mam ''banana'' na twarzy ze udało mi sie dotrzec do celu :D

Gość to tylko
tak samo można powiedzieć o Twoim jeżdżeniu rowerem. :) Wracasz spocona, zmęczona, zakurzona lub obłocona [zależy od pory roku]. endorfiny działają tylko też jakiś czas tak samo jak po sexie. gdyby tak rozpatrywać to kazda czynność jaką wykonujemy dla przyjemności jest przereklamowana bo działa tylko jakiś czas.

Gość brenda dżonson
Nie jestem BLE BLE. Lubie seks ale uwazam, ze nie jest tak zajebisty jak sie uwaza. Ot zwykła czynnosc, są ciekawsze

Gość fjhfgkghkfh
to tylko- dokladnie :) Ludziom ogolnie wszystko sie nudzi, z seksem jest podobnie, w pewnym momencie staje sie zwyklą czynnoscią fizjologiczną jak zrobienie kupy. Ja tak uwazam. Poza tym teraz seks jest wszędzie, kazdy go moze miec, stracil swoją wartosc ;)

brenda chyba odrobinę przesadziłaś :) rozumiem że można się spocić przy igraszkach ... ale z kim ty ten sex uprawiałaś że piszesz o jakichś śmierdzących wydzielinach :) a patologie związane z sexem najczęściej wynikają z tego ze ktoś jest ogólnie patologiczny.

...moze i jest przereklamowany, z drugiej strony jakoś sobie nie wyobrażam w pełni funkcjonalnego związku bez sexu :)

Gość ebfvvvvvvvvvvvvvfsdklm
wykwintny obiad rowniez wysrasz