Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też uważam, że .........

viversum porazka satis

Polecane posty

viversum to porazka:) Postanowilam skorzystac z tego darmowego telefonu na viversum. Wybralam wrozke Satis i to co mi powiedziala to byl smiech Dzwoni do mnie i zadaje jej pytanie czy wyjde za maz za mezczyzna, z ktorym jestem. Ona na to czy jestesmy zareczeni, ja ze tak, ona czy mamy date ja ze nie. I tutaj zaczyna sie bujda jakich malo Zaczela mi mowic, ze on nie jest gotowy do slubu, ze ja wciaz probuje z nim o slubie rozmawiac, tocza sie dyskusje, ale on chce odwlec ten moment. Ogolnie kobieta zalozyla, ze ja chce slubu a on sie miga. Prawda jest natomiast odwrotna To ja sie jeszcze nie czuje gotowa na malzenstwo, a on wlasnie tego chce i jesli ktos sie tu miga i jest niedojrzaly to ja Kolejne pytanie czy bede miala dzieci. Tak, dwojke. Pytam czy wpadne, czy zaplanuje i kiedy. Wrozka, ze ona widzi u mnie pragnienie potomstwa, ze zaplanuje w tym roku i na poczatku nowego roku bede miala dziecko. Problem w tym, ze ja nie pragne dziecka i nie chce miec w ogole Jednym slowem ta cala wrozka chyba z gory zaklada, ze kazda kobieta chce meza i dziecka i dlatego pieprzy takie glupoty Dodam jeszcze, ze mi powiedziala ze za maz nie wyjde za mojego partnera ale bede z nim jak sie zapytalam czy poznam kogos nowego to powiedziala ze tak, ze za dwa lata, ale bede juz wtedy mezatka Oczywiscie z tym za ktorego za maz mialam nie wyjsc Co za sciema.

Gość buhehehehehhe
one wiedzą co mają powiedziec i tyle :O wiedzą co chca uslyszec przecietni ludzie... moja mama za komuny spotkala wrózke ktora naprawde wiedziala wszystko, mama nic nie mowila, niczego jej nie wypaplała, ona wiedziala i juz, po sposobie mowienia, wygladzie ? nie mam pojecia ale 80% sie sprawdzilo a wrozki przez telefon i allegro to guupoty dla naiwnych starych bab i malolatow

uppppp ktos jeszcze korzystal?

Gość wróżbita maciej zobacz tego
:O następny kit i żenada :O