Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arwraresr

samobójstwo z powodu zniszczonej skory twarzy

Polecane posty

Gość arwraresr

moja twarz jest zniszczona przez tradzik, tradzik rozowaty i łojotokowe zapalenie skóry nigdy nie odzyska swietnosci skóry nietknietej tego typu chorobami do tego zaczynaja rysowac sie na niej pierwsze zmarszczki moge zyc ale wlasciwie po co mam sie denerwowac codziennym widokiem w lustrze i obrzydzac innym zycie swoim widokiem

Gość prawictwo pospolite122
sa leki w aptece na twoje dolegliowsci

Gość lenus
nie jestes sama mam prawie 21 lat a pryszcze zaczynaly sie pojawiac jak mialam 15 lat,mam ich troche mniej niz kiedys bo bylo ich wiecej ale sa i czerwona skore mam na twarzy czyli podbrodek policzki czolo i przy uszach takie pryszcze pod skora i tez czerwone :( tylko ze wczesniej moglam je wyciskac a te sa pod skora czerwone i powiedz dlaczego wiesz moze

Gość arwraresr
nie wiem :( sama nieogarniam swojej twarzy jakies popekane aczynka, czerwone plamy nic sie nie goi na miejsce starych pojawiaja sie nowe do tego milliony zaskórnikow lecze sie dermatologicznie ale kto nigdy nie mial takiego problemu ten nie wie.. moze i w 21 wieku da sie dojsc do przyczyn ale musieliby nam zrobic miliony badań i wziac pod uwage miliony przyczyn a nie ma na to pieniedzy ani nikt nie poswieci tyle czasu na problemy ze skóra kiedy od innych chorob sie umiera