Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoszukującaBluzki

Szukam zwykłej,dopasowanej bluzki

Polecane posty

Gość PoszukującaBluzki

Witam:) Mam dość dziwne pytanie ale koniecznie szukam. Ostatnio biegam po sklepach w poszukwaniu zwykłych bluzek. Niestety trudno wygrzebać mi zwykłe bluzki z rękawkiem (krótki lub 3/4), które są dopasowane. Chcę coś co rewelacyjnie pasującego do sportowo-eleganckiego stylu. Coś co można ubrać i do spodni i do jakieś lekkiej spódniczki. Niestety będąc na poszukiwaniach trafiam albo na coś zniekształacajacego figurę w myśl zasady "worki są modne":) albo z żenujacymi aplikacjami w stylu idę pobiegać. Zerkałam nawet na znany portal aukcyjny ale boję się, że na zdjęciu coś innego a przyjdzie coś innego/niedopasowanego. Help,help!!!:) P.S. Cena również ważna:) Tak do 50-60 góra.

w butiku sa fajne i duzy wybor kolorow - mozesz popatrzec na www.butik.net.pl

Gość PoszukującaBluzki
O właśnie!! Byłam u nich kupiłam inny typ bluzki i nie wiem czemu nie rzuciły mi się tego typu rzeczy... Może dlatego, że mają też jeansowe, a takie też szukam i nimi byłam zajęta:) Niestety jednak i tej nawet nie zakupiłam bo dziwna rozmiarówka. Ale faktycznie muszę o nich pomyśleć bo, teraz tak sobie myślę, że ceny mają nawet, nawet w porównaniu z innymi sieciówkami.

Gość PoszukującaBluzki
A jak już tak marudze:) to muszę przyznać, ze jestem w szoku jakie gówienko się nam wciska i to za jaka cene... Najczęsciej ide do ulubionych sklepów. Zrobiłam sobie runde po wszystkich i jestem w cieżkim szoku tego co tam jest, za ile jest i jak baby się rzucają.