Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatkało mnie jak to zobaczyłam

Wypowiedź jednej z forumowiczek - wejdźcie i przeczytajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Kopiuję wypowiedź jednej z forumowiczek, która wypowiedziała się w temacie w którym dziewczyna radziła się co robić żeby nie mieć wągrów i żeby mieć ładną cerę: ethelikkka opalanie to najwiekszy wróg skóry amatorki opalania wyglądaja jak włąsne matki-zmarszczki, przebarwienia-spojrzcie na celebrytki co sie opalaja -i na te blade- jak sa wpodobnym wieku to roznica jest kolosalna-np sofia loren i brigitte bardot-rocznik 34 -bardot sie opalała i pomarszczona ze hhoo-a sofia -piekna kobieta mimo swego wieku-poza tym opalanie zwieksza łojotok-nie chodzi tylko o solarium ale w ogole nie warto jezdzic w góry i nad morzem -dwa tygodnie ned morzem -to dla skóry prawie połowa dopuszcalnej rocznej dawki-aha i nie warto dla dobra sóry i zycia swego -uprawiac sportów na wolnym powwietrzu -biegania, rolek, jezdy na rowerze, nordic walking a sapcery to dla mnie idiotyzm -łazanie bez celu-opalanie jest jak żarcie słodycze-miłe na chwile ale skutki długosięzne tragiczne ethelikkka z innej beczki- swiat jest tak niebezpieczny-ze trza byc kretynka zeby sapcerowac jezdzic na rowerze, na rolkach itp-jestem blada i wszyscy mówią z ewyglądam duzo młodziej niz mam lat podzielacie takie myślenie, bo dla mnie to normalny kosmos żeby debilizmem nazywać uprawianie sportów czy spacery tylko dlatego, że słońce jest za oknem:/

Gość orkiestra dęta
debilizm. Skóra potrzebuje słońca, powietrza. Nie chodzi tu o lezenie plackiem godzinami oczywiście. A co do Loren - to tez pomarszczona jest jak śliwka, tylko ze trochę "ponaciągana" :)

Gość ethelikkka
to ja-jak ktos dziennie przebywa 15 minut na powietrzu np idąc gdzies-to ma wystarczająca dawke słonca-a amatorki opalania to pomarszczone raszple, wygladające jak własne matki

Gość ethelikkka
ale i tak sofia loren wyglada duzo lepiej niz brigitte bardot co sie duuzo opalała w słynnym saint tropez- sa jeszcze inne znane baby co sie opalały-np donatella versace-i zniszczona jest strasznie

no już pomijając kwestię słóńca to dla mnie właśnie debilizmem nie są spacery tylko uważanie, że wszystkie te celebrytki są takie naturalne i jak mają sto lat i są gładkie to tylko dzięki genom, a nie botoksowi:D

Gość ethelikkka
wiekszosc ludzi i tak codziennie wychodzi z z domu-to ma wystarczająca dawke słonca-mnie pomarszczone opalone ryje brzydzą

Gość ethelikkka
celebrytki nie sa naturalne -tylko sie poprawiają z e hohoh-ale te opalone to staro wygladaja

Gość Wincenty Pierdykniety
Prawdę napisała.

Gość a mnie brzydzi taki idiotyzm
jaki sobą reprezentujesz:o

Gość jennifer aniston
Ja mam 33 lata, większośc ludzi nowopoznanych nie daje mi nawet 30 a jakis chłopak myslałą, że studiuję jeszcze. Co wiosnę od kilku lat chodzę do solarium raz na tydzien - 2, żeby przygotować się do lata. Lubię być opalona i nie jestem pomarszczona :)

Gość zatkało mnie jak to zobaczyła
piszcie, piszcie, ja muszę na chwilę do kibelka

Gość koń na bieżni
Akurat każdy, kto śledzi karierę i życie tych dwóch aktorek doskonale wie, że Brigitte Bardot wybrała tryb życia zgodny z natura , żadnych operacji plastycznych, ponadto poświęcenie się idei ratowania zwierząt itp, itd. Natomiast Sophia Loren nadal pozostała celebrytką, biorącą udział w reklamach największych koncernów kosmetycznych i każdy zorientowany wie, że przeszła sporo zabiegów odmładzających - tak najdelikatniej to ujmując.

Gość hazdrullla
a co nie widzieliscie jak wygląda ryj i dekolt baby co sie opalała? same zmarchy i przebarwienia-fuuj-stare próchno-nawet jest jest metrykalnie młoda

Gość hazdrullla
zostawiając sofie i brigitte- to jest mnóstwo pomarszczonych raszpli celebrytek

Gość hazdrullla
aktorka nicole kidman lat 46 i Julianne moore-52 obie rude z natury -w wywiadach mówia ze od zawsze musiały unikac słonca-i jak wygladaja-młodo i pieknie-tak, pewnie sie co dmladzaja ale skore bez skazy maja w przeciwienstwie do amatorek opalania

Gość jennifer aniston
hahaha nicole kidman po pierwsze jest ruda i ma bladą i wrazliwą cerę z natury - taką co z trudem łapie słonce a jak juz złapie to na czerwono, a po drugie - jest naciągnieta jak struna gitary. Wiekszość celebrytek jest pomarszczona przez naduzywanie alkoholu i dragów :)

Gość hazdrullla
moze ty jestes wyjatkiem i solarium i słonce ci nie szkodzi-ale ja widziałam tyle zniszczonych od opalania ryjów męskich i zeńskich, pomarszczonych dekoltów ze szok

Gość hazdrullla
jest pojęcie trądzik skandynawski-wzięło sie stąd ze skandynawowie -wiekszosc z nich jest blada z natury-zaczeli masowo jezdzic w ciepłe kraje i nastapił wysyp przypadków trądzika u dorosłych ludzi-czyli opalanie to zło

Gość hazdrullla
15 minut w solarium -to jka caly dzien na plaży-włoski kreator mody-Valentino tez sie opalał i jak wygląda?

Gość jennifer aniston
Valntino ma 80 lat, więc jak wg Ciebie ma wygladać?

Gość hazdrullla
mnie chodzi o to ze media - czesto pokazuja celebrytów zniszczonych od opalania i tych niezniszczonych -róznica jest kolosalna-ja widzialam i widze duzo osob w kwiecie wieku znisszczonych przez opalanie

Gość hazdrullla
poczytajcie biografie coco chanel-ze zdjeciami-to ona w latach 20 tych wylansowała opalanie wsrod elity w dojrzalym wieku sama sie zmarszczyła mocno