Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantofelek:)

PANTOFELEK LUBLIN

Polecane posty

zna ktoś może salon obuwia ślubnego PANTOFELEK z Lublina? Bardzo zależy mi na opinii o tym salonie, gdyż wybieram się tam po buty, tylko nie wiem czy na darmo nie pójdę i czy się nie zawiodę, a jestem wymagającą klientką :) w końcu wygodne buty na najważniejszy dzień w życiu to podstawa i gwarancja udanej zabawy :)

chodzi o ten sklep na Narutowicza? Byłam tam w czerwcu tamtego roku, jak szukałam sobie butów na ślub. Wszystko zależy czego szukasz- ja nic nie znalazłam dla siebie, ale szukałam niestandardowych, bo na wysokiej szpilce. Większość fasonów była taka bardzo przeciętna, dużo płaskich z noskami szpicami, spoko takich zwyczajnie badziewnych, ale kilka sztuk wartych uwagi można wyłapać. Bardzo fajna obsługa. Ale tak jak mówię- ja byłam tam już prawie rok temu, mogła się zmienić i obsługa na gorsze, i fasony już mogą mieć o wiele lepsze. Jak jesteś z Lbn to co Ci szkodzi podejść, to Centrum :) A gustów co do butów ślubnych jest jak mrówków, Ty wiesz najlepiej, co Ci wpada w oko. Powodzenia na polowaniu :)

Gość jejku, biore slub
czarna_gorzka - a gdzie kupilas swoje? bo ja też szukam na wysokiej szpilce. bylam w pantofelku tydzien temu i maja calkiem duzy wbor, wiekszosc satynowych, byly i z odkrytymi palcami i cale kryte, z okraglym noskiem, ale tez i migdalowym i w szpic, obsluga mila,

ja szukam konkretnie butów ok 8cm, zaokrąglonych, pełnych, z zapięciem i tu pojawia się problem, bo w większosci sklepów nie ma takich :/ dodatkowo chciałabym buty z miękkiego materiału, że by nic nie ścierało i nie zepsuło mi tego wyjątkowego dnia

ja koniec końców kupiłam sobie buty w którymś normalnym obuwniczym ;) tylko którymś markowym, już nie pamiętam szczerze mówiąc, bo chciałam mieć pewność, że buty będą dobrze wykonane i wygodne. Też długo myślałam nad pełnymi- ale koniec końców zdecydowałam się na zapinane sandałki, bo bałam się, że pełne mi będą spadać. Skórzane, jasny beż, 10cm obcas. Nie zawiodły mnie, do 7 rano w nich biegałam :) Tylko, że ja nie jestem zbyt dobrym przykładem- brałam cywilny więc i sandałki mogłam nałożyć, suknia co prawda długa i biała ale w stylu klasycznym, więc w tych typowo ślubnych obuwniczych ciężko mi było coś wybrać, bo tam są jednak głównie buty "kościelne".

no i dokładnie miałam ten sam problem jak szukałam pełnych- nie trafiłam ładnych, dobrze wykonanych wysokich butów ślubnych z zapięciem :)

sliczne... gdyby tylko mialy zapiecie... bo wlasnie boje sie ze pogubie buty w drodze do kosciola :D

Gość jejku, biore slub
takie wlasnie byly - lakierki i matowe (sadze, ze to skora bo kosztowaly 199 zl). musisz zapytac czy przyszyja Ci taki pasek, bo mi sprzedawca powiedzial, ze moga zmienic dodatek do buta, np. kokarde na supelek, albo na cos innego

Gość ładna jskjlskdklsdksdksj
nie zaszkodzi pójść, ja kupiałam tam buty, ale zależało mi na niskim obcasie bez żadnych bajerów, zwykłe czółenka. A czy okażą się badziewne - tego nie wiem, bo jeszcze nie miałam okazji sprawdzić ;-) Powiem szczerze, ze większość butów które tam są, są do siebie podobne i trochę takie "nienowoczesne". Ale może znajdziesz coś dla siebie.

byłam :) paseczek dorobią, także ide niedługo zamawiać :)

Gość pomóżcie ;(
czym można dojechać do tego Pantofelka z pksów? Pomóżcie proszę, nie jestem z Lublina, a bardzo bym chciała pójść do tego sklepu... powiedzcie czym tam dojechać , gdzie mam wysiąść?

Gość dsdsdsdsdsdsdssdsdsdssds
prześledź mapę, znajdż mapę przystanków i obczaj autobusy. Spokojnie z pksów można też dojść na piechotę. A jeśli nie szkoda Ci kasy weź taksówkę, pełno ich na pks.

Gość pomóżcie ;(
najpierw trzeba znać lbn, a ja nie znam wogóle dlatego proszę o konkretną pomoc....

Gość o rety......
http://maps.google.pl/maps?saddr=Aleja+Tysi%C4%85clecia&daddr=Prezydenta+Gabriela+Narutowicza+27A&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.248647,22.566519&spn=0.007884,0.01929&sll=51.249909,22.569695&sspn=0.015768,0.038581&geocode=Fe8IDgMdu2ZYAQ%3BFXPxDQMdIzhYASl1yTYoaVciRzEzDv7vC89vLw&dirflg=w&mra=ls&t=m&z=16 http://pantofelekslubny.pl/nowa/?page_id=158 czasami wystarczą chęci

Gość ;):)
hej :) ja w najbliższym czasie też wybieram się do pantofelka, tylko, że autobusem linii 39 z pksów :) moje pytanie brzmi: na ktorym przystanku mam wysiąść? jeszcze nie jechałam tą linią i nie chciałabym przegapić mojego przystanku :)

Gość luilub
Witam, miałam swój ślub w czerwcu i kupiłam w Pantofelku właśnie ich najnowszy model, gładkie satynowe z paskiem przez stopę(nie jak w większości starych modeli- na kostce). Na prawdę są świetne, stopa wygląda zgrabnie a przy okazji modnie, do tego nie da się zgubić tych butów po drodze :) Ja mam akurat rozmiar 36 i w tym przypadku obcas 7 cm. Jakby któraś z Was była zainteresowana, chętnie pokażę, gdyż nie ukrywam, nie przydadzą mi się i bardzo chciałabym je sprzedać... Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode :))

Gość gość
Witam wszystkich!Na najwyższą ocenę zasługują Państwo które tam pracuje.Rewelacyjna obsługa.Osoby naprawdę znające się na rzeczy, miłe i uśmiechnięte.Od razu widać ze nie pracują tam z przymusu.Ciekawy wybór obuwia ślubnego a ceny nie straszą.Przyznać muszę ze jestem troszkę wymagającą klientką czepiającą się szczegółów ale tam naprawdę nie ma do czego się doczepić. Byłam tam po raz drugi z koleżanką, której doradziłam zakup w tym sklepie. Ja kupiłam tam swoje wymarzone buciki i jestem Bardzo zadowolona.POLECAM

Gość gość
ja również kupowałam swoje buty ślubne w Pantofelku, to było co prawda 6 lat temu, ale byłam bardzo zadowolona, rewelacyjne skórzane buty w niskiej cenie, do tego najpierw wybrałam zupełnie inny model, który po przemyśleniu nie okazał się zbyt trafny i bez problemu wymieniono mi je na inne

Gość gość
Ja niestety dla siebie nie znalazłam nic, ale mój mąż kupił tam buty i jest mocno zadowolony, bo chodzi w nich i chodzi:)

Gość Beatrie
Witam, nie jestem z Lublina dlatego proszę o podpowiedź, gdzie w okolicach rynku można kupić małe (34; 34,5) buty ślubne i żeby najlepiej sklep był czynny w sobotę? Komunijne odpadają, bo nie mają obcasów. Dziękuję za pomoc

Gość gośćrr3r
Jesteśmy producentem tradycyjnych pantofli. Wszystkie nasze produkty wykonywane są przy użyciu naturalnych materiałów. Przekonaj się sam o jakości naszych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/