Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marileee

CZY MOPS ZABIERZE MI DZIECKO??

Polecane posty

Gość marileee

nie wiem co zrobic, jestemw kropce, ledwo siedze i pisze. moi rodzice nie zyja, siostra mieszka za granica a ja samotnie wychowuje 3 letniego synka.z ojcem dziecka nie mam kontaktu, jest prawdopodobnie za granica, jego rodzina sie do mmnie nie przyznaje...wszystko byloby dobrze, dawalam sobie rade.ale cos sie stalo, od 3 dni ledwo chodze, nie mam wcale sily, wczoraj zemdlalam.mam goraczke, kreci mi sie w glowie.boje sie ze nie dam rady zajac sie synkiem.nie jestem w stanie isc do pracy i odprowadzic go do przedszkola.zostalo mi 59 zloty do 20, nie mam na leki i na lekarza(brak ubezp). boje sie ze jak sasiedzi sie dowiedza co jest to nasla mopr .czy moga mi zabrac syna w takiej sytuacji?proszze o rade moze ktos sie orientuje

Gość rakieta1234
Daj dziecko pod opiekę jakiejs koleżance i lec do lekarza.

Gość marileee
mieszkam tu od miesiaca nie mam zadnych znajomych najblizsze w lublinie ale tez nie az takie bliskie by wziac ode mnie synka:( nie mam sie do kogo zwrocici nie zdazylam tutaj sie z nikim nawet poznac blizej:(

zanim się zaczniesz bać mopsem, to zastanów się, co się stanie, jeśli Ty naprawdę zemdlejesz, zasłabniesz -co może wtedy sobie zrobić Twoje małe dziecko?? może dojść do tragedii. dlatego żeby żabami padało, powinnaś zrobić wszystko, żeby dostać się do lekarza. wydaj na to ostatnie pieniądze, ale ratuj zdrowie i życie swoje i swojego dziecka.