Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowa porażka

Można byłoby studiować 3 lub 4 kierunki?

Polecane posty

Gość życiowa porażka

Oto jak myślałam: 1.Aktorstwo,Reżyseria, Dziennikarstwo,Kulturoznawstwo 2.Administracja,Pawo,Ekonomia, Rachunkowość 3.Psychologia,Praca socjalna, Resocjalizacja 1 pkt, przydałby mi się do pracy w telewizji, redakcji(prasie) oraz teatrze. 2. pkt przydałby mi się do pracy w biurze podatkowym, do pracy w urzędzie skarbowym, do pracy w zusie 3. pkt przydałby mi się do pracy w miejskim ośrodku pomocy społecznej. Przynajmniej jakbym się dostała do pracy w takim miejscu w swoim mieście to wiedziałabym co u niektórych ludzi słychać, jaką mają tam biede i problemy.

Gość wysoka&staudentka...
pierwszy masz za darmo, za resztę płacisz, tak jak za zaoczne

Gość życiowa porażka
ale pytam czy jest taka możliwość by pogodzić 3 czy 4 kierunki dziennie?

Gość natka02020
ja studiowałam 2 kierunki zaocznie na uniwersytecie warszawskim. Wytrzymałam tylko jeden semestr i z drugiego musiałam zrezygnować. Poziom wysoki i ilość materiału do nauki ogromna.

Gość jessiee
Zajedziesz sie, nawet bardzo zdolne osoby czesto sobie nie moga dac radz, szkoda tracic czasu

Gość życiowa porażka
Takie są czasy że im więcej ma się kierunków w podobnej dziedzinie to łatwiej dostanie się prace. Ja muszę iść na takie studia które pomogą mnie i mojej rodzinie. Rodzice oszczędzali każdy grosz na moją edukacje, teraz są bezrobotni a na moja studia odłożyli jak pracowali ze swoich marnych wypłat ponad 50 tys. złotych. Aktorstwo i Reżyseria są pokrywającymi się kierunkami podobnie jak dołączyłoby się do tego np. dziennikarstwo z kulturoznawstem Administracja i Prawo również się pokrywają nawet z ekonomią i rachunkowością....

Gość to jest prowo?
skąd ta moda na łapanie 5 srok za ogon? kiedy wy wreszcie zrozumiecie że lepiej zrobić jedną rzecz a dobrze zamiast rozpieprzać się na trylion drobnych? poza tym chyba nie masz określonych zainteresowań skoro rzucasz kierunkami z kompletnie różnych bajek.

Gość riocosss
Wiem że są takie sytuację nadal że ludzie robią 2,3 kierunki z ze wszystkich biorą stypendia, akcja polega na tym że jeden kończą a na pozostałych są martwymi duszami i przez 0,5 roku ciągną stypendia aż do wyrzucenia z powodu braku obecności na zajęciach

Gość może poszukaj se pracy
i sama zapłać za studia a rodzice za to pieniądze co odłożyli niech otworzą jakiś interes?