Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanabezradna

proszę Was o pomoc...

Polecane posty

Gość zalamanabezradna

Jak w tym kraju można żyć normalnie?kilka miesięcy temu straciłam pracę i cały czas poszukuję ,na marne....nic...każdy teraz chce na miesiąc i do widzenia.mąż też zarabia marne grosze...nie umiem sobie poradzić z opłatami, kredytem.jestem beznadziejna...ma ktoś z Was pomysł jak w szybki sposób zarobić kilka złotych?oszczędności się pokończyły, wszystko drożeje a wypłaty stoją w miejscu...ludzie do czego nas ten kryzys doprowadził? jak sobie z tym poradzić?

Gość biznesowaPANIENKAa
podaj nr konta prześlę Ci jakieś drobne pieniążki....może ktoś się dołączy...chciałabym pomagać ludziom takim jak Ty....nasz rząd doprowadza ludzi do rozpaczy.....nie dajmy zniszczyć naszej społecznosći....trzymam kciuki za Ciebie kobieto!

Niektórzy mają gorzej chorują na nieuleczalne choroby w tym nowotwory. Nie ma co się załamywać, wszystkim w tym kraju jest ciężko, dodam może, wszystkim uczciwym

Gość GruntToSięNiePoddać
podaj nr konta....pomozmy kobiecie.moze i ona nam kiedys bedzie mogla pomoc...dla nas kilka zlotych przelane na jej konto nic nie znaczy a dla niej moze to bardzo duzo...

Gość GruntToSięNiePoddać
MARION masz rację.... każdy kto uczciwy nie ma nic dlatego chciałbym tej dziewczynie pomoc w postaci kilkuzlotowego przelewu...jestescie tego samego zdania?

Gość zalamanabezradna
ale jak to podać numer konta? nie wierzę , że są ludzie , którzy bezinteresownie przeleją na moje konto kilka złotych

Gość oczywiscie ze oddasz z nadwyzk
nie zgrywaj idiotki, przeciez na to liczylas zakladajac temat

Gość zalamanabezradna
liczyłam na to , że ktoś pogada ze mną o problemach bo wstyd mi iść do psychologa a w moim otoczeniu nie ma osoby , z którą mogłabym swobodnie pogadać bo jak widać prawdziwi przyjaciele powinni być przy nas bez względu na wszystko , a kiedy podwinęła mi się finansowa noga tak wszyscy się odsuneli....

Gość henrittaa
kilkuzłotowe przelewy nikomu nie pomogą (już pomijając, że to najpewniej żarty). nawet kilka tysięcy na dłuższą metę by nie pomogło a ta sytuacja to nie tylko "wina" pracodawców. co oni niby mają robić? nie mówię o jakichś większych firmach które faktycznie doją, oszukują i wykorzystują ludzi a przy okazji zabijają wszystkie mniejsze przedsiębiorstwa

Gość henrittaa
nie ma czegoś takiego jak "prawdziwi przyjaciele". nawet jeśli jest to różnie z tym bywa a takie prawdziwe więzi zdarzają się rzadko odsunęli się bo tak wygodniej, po co się przygnębiać?

Gość zalamanabezradna
to jak mogę podać numer konta?

Na pewno nie zaszkodzi kilka złotych przelać, nawet jeśli to oszustwo (choć nie wygląda) nikt nie zbiednieje

Gość zalamanabezradna
59 1470 0002 2367 1660 5000 0002 raz kozia śmierć...najwyżej mnie zamkną....jeśli ktoś zechce mi pomóc będę strasznie wdzięczna...może wydaje się to głupie ale nie mam nawet na chleb...taka jestem beznadziejna.....najgorsze że niewiem jak to dziecku wytlumaczyc....