Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale żenada...

Oglądam właśnie rozmowy w toku....ale żenada!

Polecane posty

Gość ale żenada...

Normalnie nie wierzę, że ktoś dobrowolnie idzie do takiego programu i opowiada o tak intymnych kwestiach, a juz te oswiadczyny na pierwszym spotkaniu to kompletna porażka :O

Gość ale żenada...
a jeszcze przed chwilą mowila, ze jest lesbijką :O dwie minuty pozniej przyjeła oswiadczyny :O

Gość ty w to wierzysz?
przeciez to jest wyrezyserowane

Gość ale żenada...
a jeszcze jaka inteligentna do przyszłej teściowej: "mam nadzieję, że będę dobrą zięciową" :O wyreżyserowane czy nie, żenada

i ty w to wierzysz??? przecież to podpłacane prseudoaktorzyny. kase im daja za to by tak pierdo lili od rzeczy.to wszystko wyreżyserowane człowieku ogarnij sie.wszyscy to wiedza oprócz ciebie.nikt z siebie debila nie bedzie robił przeciez zeby go cała Polska ogladałą buhaha

każdy program jest reżyserowany, to wiadome - bez reżysera to nagranie trwałoby tygodniami żeby zmontować coś ciekawego. Ale to nie jest owód żeby w to nie wierzyć, znam 2 osoby które wzięły udział w rozmowach w toku. Nikt im nie mówił co mają mówć, tylko jak. PRzed nagraniem mieli kogoś w rodzaju opiekuna który im przedstawił pytania, oni odpowiadali a on "urabiał" tę wypowiedź i podawał już gotowy tekst, czyli mówili to co chcieli tylko niekoniecznie swoimi słowami... Zapewne są tam też ściemnieni bohaterowie ale cóż magia tv... a tacy idioci którzy idą i wywlekają brudy za 500zł naprawdę istnieją

lengra niestety jesteś w błędzie:D tu masz odcinek z kolesiem z mojego miasta którego znam osobiście (ten przebrany za lady gagę) jego mama debiutuje w tym odcinku... za to on jest weteranem... był już chyba 3 raz, był raz opowiadać o miłości do Joli Rutowicz i na seri ojeżdziłza nią po całej polsce i był chyba jeszczeopowiadać o tym jak chciał być księdzem i serio miał w tym okresie religijnego hopla... w domu miał zrobiony ołtarzyk :P I mogę z czystym sumieniem potwirdzić ze on tam nie gra tylko mówi to co gada normalnie ludziom... http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2101,ponad-zycie-kocham-mojego-idola,S00E2101,16093.html Można go sobie pooglądać na FB jako druga lady gaga, a już po tym tropie kto się postara znajdzie go na NK po imieniem i nazwiskiem gdzie ma fotki z podróży za Jolantą:) Tacy ludzie ISTNIEJĄ chciaż czasem trudno to zrozumieć:)