Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fireworks

Moja rodzina nie akceptuje mojego narzeczonego

Polecane posty

Hej. Moja rodzina wręcz nie cierpi mojego faceta. On po gimnazjum poszedł do technikum w którym pracuje moja ciocia i jest w nim zakochana, ale mu się tam nie podobało, po prostu czuł , że ten kierunek nie jest dla niego i w połowie roku przeniósł się do innej szkoły. Jak moja ciotka dowiedziała się, że ja z nim jestem to nastawiła całą moją rodzinę przeciwko niemu. teraz już skończył szkołę i pracuje, ma bardzo dobrze płatną pracę ale oczywiście to nadal nic nie zmienia, moja mama mi cały czas mówi, że on jest mało inteligentny bo nie zdał prawka za pierwszym razem, że mi nigdy nie będzie z nim dobrze bo nigdzie mnie nie będzie mógł zawieźć tylko ciągle ja będę jeździła autem i w ogóle według mnie to bez sensu. Broni go tylko moja młodsza (15letnia) siostra która go wręcz uwielbia . Najgorsza jest moja mama, jej mama i ta wstrętna ciotka . Mój facet ma 190 cm i waży 110 kg tylko, że to nie tłuszcz tylko mięśnie ale nie wygląda jak mutant bo zostało mu to z boksu który trenował kilka lat no i cały czas mi mówią, że ja przy nim wyglądam jak gwiazda, że wstydziłyby się takiego faceta i w ogóle... Co mam zrobić żeby przestały tak go obrażać dodam , że robią to przy całej rodzinie np na urodzinach, albo w święta

Twoja mama ma trochę racji. Ona wie lepiej co będzie dla ciebie dobre niż twój chłopak. Masz całe życie przed sobą. Twoja ciotka też może mieć trochę racji. Natomiast twoja siostra to gówniara która ma jeszcze całe życie przed sobą

Gość niewiadomoco_00
Jeśli to prawdziwa miłość- żadna przeszkoda, nawet Twoja rodzina, nie przeszkodzi wam w szczęściu :) to TWÓJ wybór.

Tylko, że ja nie rozumiem o co jej chodzi , skoro ma skończoną szkołę, ma bardzo dobrą pracę tylko to prawko no ale mało osób zdaje za pierwszym razem. Moja ciotka jest zakochana w szkole w której pracuje i każdy kto się z niej wypisze albo przeniesie do innej jest zły

niewiadomoco_00> ja wiem tylko jednak boli mnie to, że Oni tak go obrażają jeszcze przy nim i przy całej rodzinie ..