Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lengra

JAK WYSOKIE DZIEWCZYNY UBIERACIE SIĘ NA CO DZIEŃ??

Polecane posty

mam pytanie jeszcze jedno.co zakłądają na codzień dziewczyny mające ponad 172 cm wzrostu? buty mysle że płaskie ale np jeandy,szersze spodnie,legginsy?? w czym czujecie sie najlepiej,nie jak tyczki??

Gość Niesowaa
A po Ci to wiedzieć? Gdzie indziej pisałaś, że masz 159 cm wzrostu? Poza tym oczu nie masz czy na ulicę nie wychodzisz, że nie wiesz, jak się dziewczyny ubierają :D

spoko ale nie napisalam w tym temacie ze to JA. nie chodzi o mnie.ja mam 159 zazdrosnico :P

Gość Niesowaa
lengra jeśli już czegoś zazdroszczę to na pewno nie posiadania średniego wzrostu. Czego tu zazdrościć? Ewidentnie widać, że próbujesz obrazić wysokie dziewczyny i wszcząć prowokację. Pusta jesteś. I ślepa

172 to nie sredni wzrost tylko raczej wyższy nie o to mi chodzi.:P

jesli 159 cm to sredni wzrost,166 to wysoki to ciekawe jak ty żyrafo siebie nazwiesz?? haha!!

Gość Niesowaa
Strasznie pusta jesteś. Zakładasz temat po to, by kogoś powyzywac od żyraf. Musi Ci się nieźle nudzić :) Chyba dużo frustracji. A wzrost ok 160 cm to średni. Jak ktoś ma ok 150 cm to wtedy jest niski. Ok 170 cm to wysoki.

Gość Niesowaa
Wyszłaś w końcu z domu popatrzeć jak ludzie są poubierani?Przeciętna dziewczyno przeciętnego wzrostu?

Gość Niesowaa
Co, prowokacja się nie udała średniaku?:)

Gość Niesowaa
Dziś już widzę założyłaś podobny temat. Nieźle się musisz nudzić: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5558798 Chcesz niby pomóc koleżance, a wyzywasz dziewczyny od żyraf? Na koleżankę też tak mówisz? Ja znam różne osoby, niskie , wysokie, grube, chude, a nie przyszłoby mi do głowy obrażać kogoś z tego powodu.

Gość ola168
Normalnie, jeansy, bluzy, co do szpilek to niezbyt czesto, bo niewygodnie, ale jak juz to takie sliczne 9cm, nie przejmuje sie ze mam w nich az 177 cm :)