Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmemomi

Opowiadanie - potrzebna pomoc w wymyśleniu fabuły

Polecane posty

Gość emmemomi

Dzień dobry. Mam do napisania opowiadanie pt. "Wyprawa do piekła" na 120 słów. Pewnie bym i napisała, gdyby nie to, że kompletnie nie mam pomysłu na fabułę (wyobraźnia leży i kwiczy). :/ Gdyby ktoś miał jakikolwiek luźny pomysł albo nawet pomysł na całą fabułę - niech napisze, proszę. Pozdrawiam.

Napisz o lasce która zaczęła pracować w hospicjum, albo gościu który dostał pracę w więzieniu, lub coś na kształt wspomnienia więznia z obozu, lekarki która wyjechała na misję do afryki/afganistanu/kraju ogarniętego wojną. o tym się pisze!

Gość emmemomi
pomoze ktoś?

Gość lajla tulajla
opis sennego koszmaru

napisz o kobiecie albo mężcznie (tak jak rotmistrz pilecki) który sam dobrowolnie został więźniem obozu koncentracyjnego w oswiecimiu zeby wiedziec jak tam jest,i wspomnienia z niego.poprostu pieklo na ziemi.mozesz napisac ze ta .np bohaterka zakochałą sie w jakims więźniu.

Gość fakt i akt
napisz tak , - zwykle gdy wracam ze szkoły to zostawiam plecak w sieni i idę się wykasztanić do wychodka za stodołę i dzisiaj też tak było, weszłam do wychodka i ledwie domknęłam drzwi bo zawiasy się urwały , usiadłam na tej zgnitej desce i sobie kasztanię przyśpiewując przebój zespołu Weekend i też tańczę na tej desce i nagle olśnienie , że na gwoździu nie ma gazety do podtarcia , więc zaczęłam kombinować , a może śniegiem się podetrzeć i nagle łubudu , ta deska całkiem pękła i za chwilę się znalazłam piętro niżej , po godzinie wygramoliłam się w końcu z tej kloaki ale to było jak wyprawa i ucieczka z piekła

Gość emmemomi
lengra dobry,a nawet bradzo dobry pomysł,dzięki:-) faktycznie Pilecki jest modelowym przykładem takiej fabuły

Gość elsiejaa
napisz o pracy w callcenter....P

Od 5 lat żyję w szczęśliwym związku, mam pracę, dom, samochód, wspaniałego męża i dziecko w drodze. A ty co? Dalej błonkę w cipce, tu czuję jak jebie ci serem

Gość emmemomi
nie gadaj,serio? to super:-) jest nadzieja,jak takie tempaki maja męza,dom,samochód i bachora w drodze,to znaczy,ze nie jest tak zle na tym swiecie

Tempaki? Hahaha, popłakałam się ze śmiechu, dobra jesteś, ale kup słownik złotko :D Hmm, ale tępakiem chyba nie jestem. Bo czy kobieta wykładająca (ale nie kafelki w wc) na jednym z najlepszych brytyjskich uczelni może być tępa? No ale cóż, tam w Polsce macie inną mentalność, w GB nie jest tak szaro i ciasno. No, prócz Twojej myszki. Pozdrawiam, idę włączyć mój brytyjski TV i oglądać brytyjskie wydanie wiadomości. R.I.P. Iron Lady!

Gość emmemomi
ale masz męża,nie szkodzi ze czarny,zawsze to mąż

Gość NoLIferrr
Pomge. Lubie pisać i chetnie pomoge. podaj gg

Gość emmemomi
Rany, co to za forum! Ledwo założyłam wątek, wyszłam na godzinę, a już ktoś zdążył mnie obrazić (kto powiedział, że to: 1) na polski, 2) zadanie domowe, 3) całe gotowe opowiadanie jest mi potrzebne - nic z tych rzeczy nie powiedziałam i nie jest to prawdą; mam mózg, nie mam pomysłu - to różnica, dlatego mi przykro), już ktoś zdążył też PODSZYĆ SIĘ PODE MNIE (żeby wstydu nie mieć i pod cudzym pseudonimem obrażać innych...). Zero kultury. Aż boli. :(

Gość NoLIferrr
szkoda zainsatluj GG i wymyśl byle jaki numer i skasuj. ja naparwde chce tylko pomóc a tu urywa zdania.pomoge i jzu nigdy o mnie nie uslyszysz. slowo. Lubie pisac bo sam tworze , ato dla mnie jakies wyzwanie :)

Gość masz do napisania
takie zajebiste opowiadanie, gdzie można dać wszystko, wszelkie tortury, a zlecasz to ludziom z kafe zamiast samemu sie pobawić?

Gość grtryrur
nic ci nie napisze

Gość NoLIferrr
W porzadku . ale jakby co chetnie pomoge :) Mam w tym doswiadzcenie. Pisze wiersze , fraszki , eseje powiesci oraz artykuly wiec bylo bo to dla mnie sama przyjemnoscia :)

Gość emmemomi.
tak sobie umysliłam,ze dam ciemniakom jakies zajęcie

Celobreya, dziękuję za Twoje pomysły, są najlepsze jak na razie :) Za pozostałe również bardzo dziękuję. Szkoda tylko, że ktoś PODSZYWAŁ SIĘ PODE MNIE. Postanowiłam założyć sobie konto w takim wypadku.

Gość emmemomi.
dobrze zrobiłaś,ale gdyby nie podszyw temaciku dawno by nie było,papa

Mam Ci podziękować? Obrażałaś Celobreya, która miała bardzo dobre pomysły! Użyłaś pseudonimu przeze mnie wymyślonego, żeby wprowadzić chamstwo do tematu! Już chyba bym wolała, żeby nikt nie odpisał niż czuć się przyczyną czegoś tak paskudnego jak te 2 strony tego tematu.