Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza W

Czego nie lubicie w wyglądzie/ubiorze mężczyzn ?

Polecane posty

Gość Luiza W

Wpisujcie sie :)

Gość tyrytyty787
solarki,,,rurek...kolorowych bluzek.

Gość ANA SRANA
jak mu kupa z tyłka wystaje

tak jak na ogólnym - postury orangutana, spodni z krokiem przy kolanach, czapeczek z daszkiem...i dodam jeszcze białe koszule.

Gość dddddddddddddssd
dlaczego nie lubisz białych koszul i czapek z daszkiem ? przeciez to neutralna czesc ubioru

Gość elleanna1090
rurek i sserokich skateowskich spodni - kolorowych bluzeczek, bransoletek, pierscieni itd

Gość paula345
1. Wielkiego bojlera zamiast kaloryfera 2. Ubierania się jak menel, byle jak bez klasy i gustu 3. Braku higieny 4. Niski wzrost 5. Małych dłoni

czapki z daszkiem - takie typowo baseballowe - wyglądają, moim zdaniem, tragicznie, że o tych bardzo wysokich, raperskich nie wspomnę. Co do białych koszul - niewiele jest osób które, według mnie, wyglądają dobrze w śnieżnej bieli. Białe koszule mi się nie podobają i już.

Gość Zizi...77
Lysej paly, zarostu na gebie, pijanstwa I cpania. Reszte da sie urobic

Gość ejlejlejfla
-koszul z krotkimi rekawami -przykrotkawych koszulek -niezadbanych wlosow -dzwonowatych, szerokich spodni!(nie chodzi od razu zeby chodzic w rurkach ale w dopaowanych, ladnie lezacych i prezentujacych sie spodniach) -mezczyzna zaczyna sie od 185 :P -zaniedbane dlonie PODSTAWA : musi uzywac ladnego zapachu! Apel do Was! to przyciaga!

Gość Aparat007
a co masz do bilaych koszul Moorland? Mowisz o bialej koszuli, dopasowanej, slimfit do noszeni ana zewnatrz spodni z miekkiego materialu, koszula w stylu caual. . Czy moze masz na mysli panow knoszacych kwadratowe koszule do krawata, sliskie garniturowy styl, ktore nosi sie typowo w spodniach a nie na zewnatrz?? Biala dobrze dobrana koszula jest zawsze modna w kazdym stylu.

Gość Aparat007
@ejlejlejfla - co myslisz na temat zapachu Tom Ford, Oud Wood ?? jesli taki w goloe wystepuje w Polszy.

Gość Sony Ericsson
- kiedy noszą skarpety + sandały - czapek z daszkiem - brudne buty - tłuste włosy - gładkie nogi - małe dłonie - jak noszą bluzy polarowe ze ściągaczem - kompletnie niedobrane skarpety do butów i do tego przykrótkie spodnie :/

Gość Sony Ericsson
ach i żałoba pod paznokciami...

Aparat - biurowe, białe koszule. Jakoś się nie mogę do nich przekonać. Po prostu, nie podobają mi się.

Gość 021001d1101
Ja tez nie lubie białych koszul, zle to wyglada u wiekszosc facetów, powinni wybierac błękitne, stalowe.... chyba ze białe lniane ale to tylko u młodzików.

Gość tego nie zniosę absolutnie ..
1. niskiego wzrostu 2. łysej głowy 3. wydepilowanej klaty i pach 4. bębna zamiast brzucha 5. brudnych paznokci 6. tłustych włosów 7. skarpet do sandałów 8. spodni z krokiem w kolanach 9. dresów na codzień 10. niechlujnego stylu ubierania 11. kolczyków gdziekolwiek 12. wielkich obleśnych kolorowych tatuaży

Gość cool story, bro
-Obcisłych ciuchów!!! Nie cierpię, jak faceci maja taki obciśnięty w dżinsach tyłek :O - Żel na łbie - wiocha na maksa, kojarzy mi się z jakimiś wiejskimi dyskotekami :O - Koszulek z durnymi napisami typu "Uwielbiam piwo" :O - Wiem, ze facet na swoje łysienie nie ma wpływu, ale kiedy zaczyna łysieć, powinien sie zgolić na zero. - Brzuszyska :O - Nie lubię keidy faceci maja wąskie ramiona... Facet to facet, powinien mieć szerokie bary :P

Gość ksiezniczka ze wsi
w wygladzie - za dlugich wlosow, za krotkich wlosow, lysych glow, nieogolonej geby, wasow, chudy, tlustych, sylwetek dzieciecych :O w ubiorze - dresow, szerokich spodni i koszul, zwyklych tshirtow, niedopasowanych ubran, czapek z daszkiem

Gość Aparat007
@Moorland - no wlasni o tym mowie, biurowe kosuzle sa do bani. sa miliony koszul i krojow , uwierz fajnie mozna wygladac w bielej koszulki do tego fajen spotdnie buty pasek i marynarka. Ale nie polska wichoa marynara od gajera i lakiery tylko klasa ..