Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyksztalceni ludzie sie ni

Jak się trochę ociepli chce kupić sobie takie buty na co dzień, czy wam sie podo

Polecane posty

Myślę, że spoczo na co dzień, są ze skóry i na płaskim. Dodam, że mają być na co dzień a nie na imprezy. Czy nie są wieśniackie?http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001143419/mokasyny%20damskie.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie

Gość fajniutkie, choć ja osobiście
wolałabym kolor jasnobrązowy albo ciemno:)

Gość bornellia
okropnie aseksualne zawsze mnie zastanawiało kto kupuje takie buty jeszcze te frendzle

Gość żondamy japąków
mokasyny są koszmarne ale i tak lepsze niż baleriny albo rzymianki! precz z Rzymiankami, balerinkami, koturnami, kopytkami i adidado-obcasami!

dodam, że mam 21 lat :D Ale to może polecicie mi jakieś inne buty ale na co dzień ? Jakie Wam się podobają ? :D

Gość ta druga ma gorzej w życiu bo
miałaś je na nodze? bo ja miałam już chyba kilkadziesiąt różnych mokasynów z deichmann ccc i innych, i żadne mi nie podeszły :o wszystkie są jakieś takie hmmm... źle uszyte :o

Gość bambaryla147
Tragiczne....

właśnie ich nie miałam jeszcze na nodze, tylko na rzaie na necie oglądałam :) One niby są ze skóry więc może będą dobre, ale jak wiadomo, mało co jest teraz dobre

Gość żondamy japąków
ja nosze japonki caly rok :)

Gość ta druga ma gorzej w życiu bo
wygodne owszem są, ale sprawdź sobie w pierwszym lepszym sklepie jak taki rodzaj buta prezentuje się na nodze i sama się zastanów, bo dla mnie to tragedia :o

wiem, że pewnie prezentują się fatalnie :( Mam jazzówki i wyglądam w nich jak kaczka. ale widzę, że robi mi się haluks ? bo całe życie chodziłam na koturnach/ szpilkach, itp. więc pomyślałam, że na imprezy szpilki a na co dzień takie gooowno, ale masz rację, będę wyglądała strasznie :( Juz nie wiem co robić.