Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___zła jaestm

wypadł kobicie portfel przy kasowniku a ja wzięłam

Polecane posty

Gość ___zła jaestm

ona skasowała bilet i poszła na przód a ja skorzystałam, że nikogo z tyłu nie było wzięłam ten portfel, mialam chwile grozy jak tramwaj jechał, ale jakoś się nie kapnęla i wyskoczyłam na następnym przystanku i dalej już poszłam pieszo. Miała tam 276zł i drobniaki i jeszcze w kieszonce pięc pięcioprzejazdowych biletów. Dla mnie to majątek, bo kasy ciągle brak. Czy jestem okropna? Nawet wyrzutów nie mam

Gość ilonka21
szmata

Gość KAROLINA 26
No to było podłe z twojej strony, powinnaś się wstydzić.

Gość ja tez plakalem ....
A moze zachoruje jej dziecko, moze nie ma wiecej kasy...pomyslalas o tym pierdolona tepa kurvvo????

Gość żondamy japąków
fatalnie,ze nie masz wyrzutow :( a jakby to byla twoja mama? :( a jesli ona teraz siedzi i iplacze? :(

Gość ___zła jaestm
Wiem, ale tak chciałam sobie różne rzeczy kupic. Koleżanki mają a ja zawsze odstaje. A kobieta pewnie i tak co miesiąc kaskę z zusu kosi jak moja babka

Gość ___zła jaestm
No źle zrobła, ale na tym świcie nie jest sprawiedliwie, ze jeden ma a drugi nie. Dlaczego zawsze mam być zgnojona w tym zyciu. Nawet z kumpelemi na cole czy jdnao piwo nie mam żeby iść w wikend

Gość makowe ciasto
Ja bym sie bardzo zle czula z tym na twoim miejscu. Do tego widzialas te kobiete JAK CI NIE WSTYD? moze to byly jej ostatnie pieniadze, moze to ktos kto ma trudne zycie, dzieci, zreszta- nie twoja kasa powinnas je oddac.Dla mnie jestes zlodziejka

Gość ___zła jaestm
zreszto po niej było widać, ze kasiasta, bo kozaki fajne miał i torebke i ten portfel to też taki superancki z miekkiej skórki i taki jakby kapelusz na głowie. Może i nawet stara nie była bardzo z tyłu to nie widziałam a nie chcialam się przyglądać żaby jej wzrokiem nie ściągnąc

Gość hiimma
oj brzydko brzydko.Widzialas komu wypadl powinnas oddac

Gość makowe ciasto
kasiasta czy nie kasiasta- to NIE JEST twoj problem! ten portfel nie jest twoj, nie zabiera sie cudzych rzeczy!ja uwazam ze powinnas odniesc jej ten portfel ale w zamian np poprosic o jakies male wynagrodzenie typu symboliczne podziekowanie np forse na kino.

Gość jak nie masz pracy
to do roboty idz

Bardzo dobrze zrobiłas. Oszukiwanie to polski sport narodowy. Wszyscy wala w chuja a przoduje w tym procederze państwo, które w dodatku eliminuje konkurencje;) Uczciwi zgina w tym kraju już niebawem

Gość ___zła jaestm
oj tam, troche przesadzacie. Mogła uważać a nie siaty, obkupiona, że rąk jaj brakuje. Widac biedna nie jest. Przecież nie miała tam milonów

Gość KAROLINA 26
Skoro masz cały jej portfel to znasz też jej dane osobowe. Może ruszy cię sumienie i jej odeślesz zgubę. Może ona szła kupić leki dla dziecka albo co? Pomyśl czy chciałabyś aby ciebie też coś takiego spotkało... Nie można się bogacić na czyimś nieszczęściu...

Gość ___zła jaestm
mam trochę wyrzuty sumienia, choć w sumie nie zrobiłam nic złego, mogła nie gubić portwela albo nosić mniej pieniendzy, ale może jak zjem pizzę i kupię sobie nowe ciuchy to mi się polepszy:D żyć nie umierać:D

Gość sowwa
a ja nie opowiadam się po żadnej ze stron.powinna pilnować portfela w dzisiejszych czasach a ty powinnaś mieć przynajmniej wyrzuty

ja pierdole, na cole nie ma :o to sobie zarób jak rodzice nie dają:o

Gość jak nie masz pracy
jak Tobie kiedys wypadnie portfel i ktos zachowa sie w taki sposob jak Ty to tez bedziesz zadowolona?

Gość makowe ciasto
Ja znalazlam 2 portfele w moim zyciu. I nawet sie zastanowilam przez moment czy mam je oddac czy zatrzymac. I wiesz, za kazdym razem cos fajnego mi sie przytrafilo, mialam kilka problemow osobistych i jakby za kazdym razem jakas magiczna sila sprawiala ze mialam zamiast przykrosci jakas niespodziewana niespodzianke. Ja wierze, ze jesli jest sie uczciwym czlowiekiem, zyjacym w zgodzie z samym soba los sie odplaca.Wierz mi.

Gość KAROLINA 26
mówisz, że widać biedna nie jest... gdyby była bogata to raczej nie jeżdziła by mpk. Szkoda mi tej kobiety,...

Gość utuczona Zuzanna
dobrze zrobiłaś!!!życie to taka gra jednemu zabierze , drugiemu da

Gość ___zła jaestm
19.52 podszyw

Gość budźiąstn
widac ze prowo autorka ma wyrzuty sumienia, gdyby ich nie miala pisałaby na swą obronę "przeceż nie ukradłam tylko jej wypadł" ale dobry temat na emocje, daje 8/10 za zlapanie wielu naiwnych :classic_cool:

Gość ___zła jaestm
zarabiam, ale sponsor też by mi nie dał już w tym miesiącu po ostatniej kłótni, gdy odmówiłam mu wjazdu w odbyt

Gość zupelnie normalne
co sobie kupisz za to?

Gość ___zła jaestm
mi też się wydaje, ze nic wielkiego się nie stało, ten świat nie jest równy dla wszystkich a tak być nie powinno. Każdy powinien mieć kase a nie tylko niektórzy

Gość KAROLINA 26
Ale na swoją kasę trzeba zapracować, ZAPRACOWAĆ - nie mam na myśli schylić się po cudzy portfel.

Gość ___zła jaestm
kosmetyki sobie pokupuje bo na nic więcej nie wystarczy