Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka21

JESZCZE MŁODSZY WYGLĄD ! Topic urody :)

Polecane posty

Gość ilonka21

Witajcie! :) Nadchodzi długo oczekiwana wiosna !! Każdy z nas czuje zbliżające się słoneczko i budzącą się do życia naturę. :) Dlatego powinnismy już od dziś zadbać o wygląd naszej skóry i nie tylko! :) Tutaj wpisujemy dobre kosmetyki, które poprawiają i odmładzają wygląd naszej twarzy, ciała, włosów... :) Dziewczyny i kobiety liczę na Was :) czekam na każdą propozycję, pozdrawiam ! :)

Gość ilonka21
Może zacznę :P Stosuję od 2 tyg maskę do włosów WAX i polecam w 100%. Koszt w aptece to ok 40zł, ale jest rewelacyjna. Odzywiła i zregenerowała moje włosy, są mocne i lśniące, wyglądają na bardzo zdrowe! Najlepiej przy niej zrezygnować z prostowania i suszenia włosów. Dodatkowo nie uzywam żadnych lakierów i pianek. :) Dziewczyny polecam :)

Ja miałam ta odzywke wax ale kompletnie nie sprawdzila sie:( od siebie moge polecic kosmetyki z ALTERRY(dostepne w rossmanie) zarowno do wlosow jak i ciala, olejowanie włosów tez daje dobre efekty :) Jesli np chcesz miec efekt push up przy skorze glowy bez uzycia kosmetyków, uzyj kozieradki ;) Na ciało swietnie działa peeling kawowy :) jak sobie cos przypomne, to dopisze:)