Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona?

Czy moj partner mnie zdradza?

Polecane posty

Gość Zdradzona?

Jestem w ciazy, plnaujemy wspolna przyszlos, slub, mieszkanie itd... Na pocztaku ciazy mialam robione badanie krwi mianowicie czy jestem zakazona virusem hiv, hpv itd. Wszystko wyszlo negatywnie znakiem tego jestem czysta. Na penisie mojego partnera wyszly brazowe brodawki. Po wizycie u dermatologa okazalo sie ze to brodawczak. I moje pytanie brzmi czy istnieje mozliwosc ze przez ponad rok regularnego wspolzycia moglam sie nie zarazic ? Czy raczej choroba ta u niego swiadczy o braku uczciwosci wobec mnie.. Juz sama nie wiem co myslec. Bardzo sie boje.., Kocham go choc on i tak mnie zapewnia ze nie poszedl bokiem i sam nie wie skad to ma.

Gość Zdradzona?
halo ? byl ktos w podobnej sytuacji

Gość Zdradzona?
?????????????????????

Dowiedz sie o tym brodawczaku jak najwiecej i jak go mozna zlapac i kiedy ma wysyp i czy ty moglas sie zarazic a nie masz brodawek.

Gość niebieksa
Brodawczak czy klykciny sa przenoszone druga plciowa. Czy dopiero teraz mu wyskoczyly? Mialm kiedys partnera z brodawczakiem i przez 5 lat sie nie zarazilam, ale on juz go mial. Jesli twojemu wyskoczyl niedawno, to czarno to widze....

Gość zxzx
"Każdy kto rozpoczyna życie seksualne i ma kontakty płciowe z inną osobą może ulec zakażeniu wirusami HPV! Są to najczęstsze infekcje przenoszone drogą kontaktów seksualnych. Nawet 50-80% aktywnych seksualnie ludzi zakazi się genitalnym typem HPV co najmniej raz w swoim życiu. Infekcjom HPV ulegają zarówno kobiety jak i mężczyźni, bardzo często nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Do zakażenia HPV najcześciej dochodzi w trakcie penetracji narządów płciowych w czasie stosunku pochwowego lub analnego. Jednakże, bardzo często dla infekcji wystarczający jest kontakt skórny okolic intymnych. Bezpośrednio po zakażeniu brak jest na ogół jakichkolwiek niepokojących objawów świadczących o nabytej infekcji HPV. Dana osoba może mieć HPV nawet po latach od ostatnich kontaktów seksualnych z partnerem, od którego się zaraziła. Większość ludzi zakażonych HPV nie wie o swojej infekcji i przenosi wirusy na partnerów seksualnych. Możliwe jest także wielokrotne zakażenie więcej niż jednym typem HPV."

Gość karolciaka
Wirus hpv moze sie przeniesc na dziecko, powinnas poinforlowac swojego ginekologa i nich ci zleci badania pod tym kontem....