Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bam erdbam

Poród w szpitalu w Ełku ?

Polecane posty

Gość bam erdbam

Czy któraś z rodziła w Ełku ? Spostrzeżenia ?

Gość nieełczanka
Ja miło wspominam, choć czytałam wiele złych komentarzy.

Gość gość
Ja miło wspominam miałam poród z komplikacjami wiec mi dali pustą salę gdzie byłam sama z dzieckiem i jak rodziły kobiety to do mnie nikogo nie dawali tylko na inne sale upychali żebym mogła odpocząć . Straciłam dużo krwi kazali mi jak naj mniej ruszczac sie i wstawac to tak mi ułożyli moje łóżko i maluszka żeby mi wygodnie było .

Gość gość
Ja rodziłam 2 razy w Ełku , raz z wojskowym i raz na Barankach i zdecydowanie polecam szpital na Barankach , personel bardzo miły

Gość gość
Witam rodziłam w szpitalu w Ełku 3 miesiące temu i nadal nie mogę dojść do siebie, a jak sobie to wszystko przypomnę chce mi się płakać. Poród miałam bardzo długi i ciężki,ale to oczywiście nie wina lekarzy. Cały problem tkwi w podejściu personelu do pacjenta. Jeśli chodzi o położną to nie można narzekać, była miła i kompetentna. Ginekolog (dr Kuna) był chamski w stosunku do mnie, kiedy miałam problemy z parciem wrzeszczał na mnie że chcę udusić swoje dziecko! Poza tym miałam poród rodzinny w jednoosobowej sali, więc liczyłam na choć trochę prywatności. Niestety zostałam pozbawiona wszelkiej godności (tłumy przewijających się osób, nie biorących udział w porodzie, brak jakiegokolwiek parawanu, więc mąż chcąc nie chcąc i tak wszystko widział) ;((( Podczas pobytu na oddziale z dzidziusiem także nie było wesoło. W ogóle nie można liczyć na pielęgniarki od noworodków (nic nie tłumaczą ani nie pokazują). Gdyby nie szkoła rodzenia do której chodziłam miałabym duży problem (moje pierwsze dziecko). No i pediatra!!! Porażka - zacznę od tego że ani razu nie był na obchodzie aby zobaczyć np. czy prawidło karmie dziecko (dodam że problemów nie miałam, mały ładnie jadł i spał). Przy wypisie (synek miał wzrost bilirubiny) kazała "abym przyłożyła się do karmienia, bo jak będę tak dalej karmić to trafimy na oddział pediatryczny gdzie jest pełen gówien i zarazków". Kiedy tłumaczyłam jej że nie mam problemów z karmieniem to twierdziła że synek tylko ssie i się męczy i kiedyś mi się nie obudzi ze zmęczenia. Oczywiście wpadłam w histerię i tylko po powrocie do domu odciągnęłam sobie mleko laktatorem dla sprawdzenia (oczywiście było). W skrócie to tyle ;)) Aaaa... w dniu wypisu kiedy podawali obiad (14), spytano się mnie czy dziś wychodzę. Odpowiedziałam ze tak no i dostałam tylko jedno danie (zupkę), bo drugie mi się nie należało skoro o 15 mnie wypisywali. PARANOJA!

Gość MaMa625
Mam praktycznie identyczne doświadczenia, rodziłam w pazdzierniku 2012 a teraz mam termin na koniec grudnia 2014 a panikuję juz na zapas:-( Z pierwszym synkiem musiałam zostac dobę dłużej to cały ten czas przepłakałam. Dobrze wspominam tylko jedną pielęgniarkę, ta Pani zajmuje się ludzmi z prawdziwą pasją a nie z przymusu jak reszta personelu. Mam tylko nadzieje że drugi synek urodzi się zdrowy i jak najszybciej wrócimy do domu:-)

Gość MałaWiwi
Mam pytanie odnośnie porodu w Ełku. Rodzilam tam przez cc 7 lat temu. bardzo dobrze wspominam. Teraz jestem w ciąży i che sie dowiedzieć jak tam jest z porodem po cc? Nie wyobrażam sobie porodu sn. Mogę odmówić? Boje sie go po cc. .. będę miala jakis problem z tym by miec kolejne cc?

Gość gość
Tu nie ma problemu z cesarkami. . .