Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spytka

jak czesto wasi partnerzy mowia wam ze was kochaja?

Polecane posty

Gość spytka

i w jakich okolicznosciach np.po seksie .....bo moj cos ostatnio to rzadko

Gość zonaKraka
Nawet jak się kłócimy to mówimy sobie "kocham Cię"- tak jako komunikat że mimo wszystko tu się nic nie zmienia. A sobie nawzajem i dziecku mówimy często, przy przytulaniu, całowaniu (tego u nas dużo), jak któreś z nas wychodzi, jak coś dla siebie robimy nawzajem, jak kończymy rozmowę przez tel... Ale my jesteśmy takim typem ludzi, niektórzy nie mówią o uczuciach i to też ok, może martwić tylko jeśli wcześniej mówił, a nagle przestaje.

Gość spytka
bo mi mój mówi tylko w momencie, kiedy we mnie wsadza. :(

My sobie kilka razy dziennie, np. Konczac rozmowe tel., czasem piszemy sobie smsa po prostu "kocham cie" w przyplywie uczuc :) Czasami nawet potrafimy jedno drugie w nocy powiedziec, ze sie kochamy :)

Gość inna _panna
prawie codziennie czasem kilka razy dziennie. czasem 2 tygodnie nic. zależy...

Gość euglena zielona
za często,że już to na mnie nie robi wrażenia, serio, ja nie potzrbuje tego ciągle sluchac, bo już mnie to drażni

Gość mój mówi często.
kilka, czasem kilkanaście razy dziennie... przy przytulaniu, pocałunku, jak któreś wychodzi lub wraca do domu. jak coś mu pomogę lub dla niego zrobię. jak jest w pracy to pisze mi sms lub dzwoni by powiedzieć że mnie kocha...

Gość staż 10 letni ..... !
nawet i kilkanaście razy dziennie mówi, że kocha i daje buziaczki... Bardzo uczuciowy jest :)

Gość dużo razy
kilka razy dziennie, np. rano, jak idzie so pracy, jak dzwoni z pracy, po obiedzie, jak kladziemy sie spac, po kochaniu no roznie

Gość fsjfsjkfnlsdknfkls
Mówimy sobie po kilka razy dziennie "Kocham Cię" :). Za to mojej siostrze mąż tylko raz w życiu powiedział KOCHAM CIĘ, a tak to się tłumaczy on tym że zawsze takie słowa można rzucić na wiatr, że dla niego ważniejsze są czyny. No ale siostra wie jaki on jest, i czują się z tym dobrze.............................

Gość dbxn ndxm
Codziennie po kilka-kilkanaście razy.

Gość Ołłłłłłłł jeeeeeeeee
4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz, o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz

Gość Mój mąż może z raz w roku,
nie jest wylewny. Jednak wiem,że mnie kocha, czuję to każdego dnia

Gość heloiza999
a po urodzeniu dziecka jak często sobie to mówicie?

Gość Mój mąż może z raz w roku,
u mnie nic się nie zmieniło, nawet po trójce dzieci. Nawet na starość na zakupach trzyma mnie za rękę :-)

Gość staż 10 letni ..... !
My jesteśmy 10 lat razem, mamy dwójkę dzieci i słowo KOCHAM pada częściej niż przed urodzeniem dzieci.

Gość heloiza999
oby w normalnych kontekstach, a nie jakieś pseudoromantyczne wyznania jak to dzieci mi ciebie zastąpiły i teraz je kocham najbardziej;-/ jakby nie moznabyło kochac tak po prostu- tylko lepiej lub gorzej;-/

Gość Caunella
Maz mi w ogole nie mowi ze mnie kocha juz nawet nie pamietam kiedy odstatni raz to slyszlam ,ani jak bralismy slub, ani jak urodzialm dziecko . Chyba tylko na poczatku naszego dlugiego zwiazku przed slubem czyli 9 lat temu.

Gość hjk hjk hjk
codziennie w różnych okolicznościach tak po prostu

Gość Poduszka_na_igły
Oj często... czasem kilka razy dziennie, czasem co któryś dzień wszystko zależy od okoliczności. Mówimy sobie Kocham Cię na dobranoc, jak się przytulamy, po seksie, w trakcie seksu, jak się wzajemnie wspieramy w roznych sytuacjach itp... generalnie duzo!

Gość lubieJapka
oj my też dużo sobie mówimy jak wariaci,małej też w kółko to powtarzamy.Mąż przy byle okazji np.jak kuchni coś gotuje albo piekę to pochodzi całuje mnie w policzek albo ucho i mówi kocham cię.

Gość chcę być kochana
jeśli nie ma słów, a są czyny, które pokazują uczucie, to wszystko jest dobrze. w końcu nie każdy lubi mówić o uczuciach, a już zwłaszcza panowie. gorzej, jeśli nie ma ani słów, ani czynów, raz na tydzień rzucone "kocham cię", tak na odpierdol i w niewiadomym celu, bo chyba nikt normalny nie uzna tego za oznakę prawdziwego uczucia.