Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka 1234

ZGUBILAM OSTATNIE PIENIADZE W AUTOBUSIE W LUBLINIE:(

Polecane posty

Gość mirabelka 1234

prosze uczciwego znalazce o kontakt, jechalam 17 okolo 19 00 miaolam czerwony skorzany portfel w ktorym bylo niecale 300zl i recepta na leki.moje dziecko ma zapalenie pluc to byly moje ostatnie pieniadze wyplate mam dopiero za dwa tygodnie:( blagam,. dam znalezne jak dostane wyplate, prosze badzcie ludzmi moje dziecko nie ma lekow:(:(::(

Gość seriuosly?
może lepiej idź na PKS i złap ten autobus? tutaj myślisz że kogoś spotkasz z autobusu w Lublinie?

Gość ___zła jaestm
no widzisz, masz pecha. a ja dziś tyle znalazłam. Prawie trzy stówy :D

Gość to ciekawe bo mnie
dzis spotkało dokładnie cos odwrotnego: portfela zem se znalazł takieo czerwonego i w srodku ze 3 stówy :) ale sie najebie :)

Gość mirabelka 1234
dzwonilam na zajwezdnie juz mowili zeby dac ogloszenie w necie a oni ze swej strony po zjezdzie autobusow maja dac znac:(

Gość NoLIferrr
ZLa jezeli o nie jest prowo to oddaj to. Ale moim zdaniem to prowo. jezli jednak nie to oddaj. Prosze.

Gość kierowca autobusa
300 zł mówisz? A ile za znalezne bo nie wiem czy sie opłaca

Gość mirabelka 1234
jezu ludzie ja nie mam na leki dla dziecka, pozyczylam te pieniadze od kolezanki:(:(:(blagam pomozcie mi jak tylko dostane wyplate dam znalezne!!!miejsce litosc!

przeciez to prowo w odpowiedzi na temat tej kretynki co sie tu wpisala

Gość zmien majtki
o ile wiem to poszlo juz na kosmetyki

Gość a u u iu
Jezusa nie wzywaj, bo nie ma po co. Ty możesz pozyczyć i z wypłaty oddasz, a to pewnie jakaś bezrobotna bida znalazła...czyli masz dobry uczynek.Wierząca zdaje się jesteś.

Gość a u u iu
lepiej napisz że ci ukradli, bo niby skąd pewnośc że zgubiłaś?

Gość mirabelka1234
myse ze zgubilam bo jestem w strasznych nerwach i strachu o dziecko nie mam glowy do niczego a w takim zamecie najlatwiej cos zgubic:( sek w tym ze wlasnie od kolezanki ta kase pozyczylam teraz nie mam sie za bardzo do kogo zwrocic boze nie wiem co robic moze poprosze w aptece dam dowod osobisty na zastaw albo laptopa zastawie w lombardzie:(:(:(

Gość ślepoty z was----
mam już dość tego tematu myślisz, że znalazca akurat na kafe teraz siedzi? buhahha cicho siedź!

Gość ślepoty z was----
btw- trzeba było pilonwać swojego portfela jak można go zgubić? trzeba być wyjątkowo "zdolną" osobą

Gość qbaaa
zrobiłem Ci przelew na konto nie płacz

Gość mirabelka1234
dalam ogloszenie juz w anonsach moze ktos sie uczciwy zglosi ja sama kiedys znalazlam portmonetke zanioslam ja na policje:( boze czemu mam takiego pecha nie dosc ze sama ze dziecko chore to jeszcze ostatnie poieniadze gubie:(:(:( dobrze ze chociaz dokumenty mialam luzem w torebce i nie przepadly:(

Gość mirabelka1234
slepoty z was--- sluchaj, ja bylam jak oczadziala, polecialam po te kase do kolezanki, dziecko chore z sasiadka zostawilam, w gopraczce, swieczki w oczach, w takich nerwach to i nie zauwazylam:( aby szybciej do apteki dfo stokrotki:(

Gość mirabelka 1234
jezus maria nioe uwierzycie!!!!bog istniej3e!!!!dzwonili do mnie przsedf chwileczka z mpk:D:D:D:D:D: pan kierowca oddal portfel jade po niego jezu cud bog jest wielki a ludzie cudowni niech mu sie szczesci w zyciu normalnie sie poplakalam jezu w lublinie sa wspaniali ludzie!!!!!

wiecie co? jestescie beznadziejni, czasem naprawde ludzie sa w krytycznych sytuacjach, tu brak kasy, leków, chore dziecko. nie mowie ze macie przelewy od razu robic ale po cholere dolowac jeszcze bardziej kobiete.

Gość mirabelka 1234
mieli nr bo dzwonilam do mpk i mowilam jaka jest sytuacja prosilam o pomoc ejzu jak sie ciesze jak tylko sasiadka przyjdzie dziecka popilnowac to jade do mpk boze jaka ulga

Gość annkaskanka
masz facebooka? poszukaj sobie "spotted: mpk lublin" czy "spotted: pks lublin" czy coś takiego, tam możesz publikować ogłoszenia! polecam, bardzo dużo ludzi to przegkąda! Powodzenia!

Gość heloiza999
maua tepa pizdo autorka wczęsniej dzwoniła tam to pewnie numer podała ty tłuku jeden poprawikowski :o

Gość t0mekkkk\
i w takich własnie momemntach załuje ze nie jestem bogaty. bo wsiadłbym w auto pojechał do ciebie potem do apteki i kupili bysmy te leki dla twego dziecka . ale niestety sam przyklepuje biede. ciesze sie ze kasa sie znalazła. naprawde sie ciesze.

Gość mirabelka 1234
wiem wlasnie zamierzam napisac podziekowania dla tego pana kierowcy 17 jak juz bede miec pieniadze to mu zaniose jakas bomboniere dam znalezne boze uratowal mi zycied

Gość bornellia
tylko ostatni pacan uwierzy w prawdziwość tego topiku. Ale tu same pacany pelikany

Gość mirabelka 1234
toomekk, dziekuje CI za takie wspaniale slowa i za twoje dobre serce, mam nadzieje ze twoj los sie odmieni i bedzie dobrtze wszytsko! ja teraz czuje w glebi serca ze musze sie odplacic za ten szczesliwy los i komus pomoc, po prostu sie odwdzieczy i podziekowa c panu Bogu:D:D:D: