Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujacapomocy

Czy to wczesne objawy ciąży?

Polecane posty

Gość potrzebujacapomocy

Jestem w 28 dniu cyklu, za trzy dni powinnam dostać okresu. Ale niepokoi mnie jeden fakt. Wczoraj na papierze toaletowym zauważyłam zaróżowiony śluz. Myśląc, że to za pewne okres mi się wcześniej zaczyna, założyłam dziś tampon i znowu było tak odrobinkę różowego śluzu. To nie było niepokojące, dopóki nie wzrost temperatury, który dzisiaj nastąpił. Mam 37,1. Czy to może być ciąża? Podczas dni płodnych doszło do zbliżenia z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale wyglądało to tak, że jedynie trzy razy włożył penisa i od razu wyciągnął.

Gość upp
może to zbliżający się okres albo zaburzenia hormonalne.

Gość ja1515
tez tak kiedys mialam

Gość ja1515
ale nie bylam w ciazy stosunek przerywany prawie gwarantuje brak ciazy

Gość wakemeup
Stosunek przerywany to g*wniane zabezpieczenie... Widać mało wiesz. Poczytaj trochę na ten temat i wtedy się wypowiadaj :) Poza tym żadna metoda NIGDY nie daje 100% pewności.

Gość ja1515
stosunek przerywany to prawie 100% pewnosci ze nie jestes w ciazy, sprawdzilam to na sobie a nie czytajac jakies glupie strony internetowe co jedni piszą tak a drudzy tak. Jedni specjalisci mowia ze nie mozna zajsc w ciaze a drudzy ze jest MAŁE prawdopodobienstwo. Nie jest łatwo zajsc w ciaze:) A stosunek przerywany to wogole malo realne:) Wiec trzeba patrzyć na tą sprawę obiektywnie ;]

z tym stosunkiem przerywanym to nie jest prawda. Kazdy w miare ogarnięty ginekolog ci powie że z penisa oprócz spermy wydobywa się też taka przezroczysta wodnista substancja która jest dość słona, i w tej substancji też są plemniki, nie tylko w spermie. Więc na tego typu antykoncepcję to ja bym zbytnio nie liczyła :/

Gość ja1515
wydobywa sie, to prawda. Ale czy umie cos zdziałać?? Patrzmy realnie. Jest jakies prawdopodobienstwo, ale naprawde małe.

Gość alfik86
Jeden raz zmierzona temperatura niczego nie powie. W drugiej fazie cyklu tz po owulacji zawsze jest podniesiona temperatura spada dzień dwa przed miesiączką. moja znajoma ma 2 dzieci ze stosunku przerywanego i wkońcu zmądrzała i zabespiecza sie pewniej. Wiec to żadna metoda jedynie można sie nerwicy nabawić. Bo co to za kochanie sie kiedy trza sie stale kontrolowac. Tobie robi sie dobrze a partner w tym momencie musi wyskakiwać. aApotem kolejne nerwy czy przez przypadek nie jestem w ciąży