Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgniecione truskawki

Dlaczego Polki lecą na Arabów?

Polecane posty

Gość rozgniecione truskawki

Dziewczyny co wy w nich widzicie? W Turkach, Albańczykach itp? Przecież oni są beznadziejni. ble

Gość CEB53T
a kto ci tak powiedział prawiku?

Dziwne. Ostatnio rozmawiałem z koleżanką i powiedziała, że ją mdli, kiedy widzi ciapatych wokół siebie. W moim mieście jest sporo ciapsów i raczej trzymają ze sobą...

Gość już widać drugi post
pisała fanka ruchaczy bo zaczyna się obrażanie niedoświadczonych mężczyzn.

Gość hygthjmkb
antypolak Jakby nie patrzeć to polacy mają z arabami wiele wspólnego- nie szanują kobiet, są homofobami, niecywilizowanymi prostakami i burakami. Polki z arabami po prostu czują się jak w domu. 7 Jak polki wybierają sobie takich co je nie szanują są prostakami i burakami to ich problem. jest wieku kulturalnych dobrych facetów ale takich nie chcą.

Gość kochanka ARaba
uprawialam sex z arabem bardzo dlugo w lozku sa napradwe dorzy i obrzezany penis sprawia kobiecie wiecej satysfakcji;) oni sa tacy dzicy ,jak zwierzaki lubie to ;) gdy rzuca sie na mnie jak na zwierzyne:) ale oni przewaznie nadaja sie tylko na sex ,chociaz doego araba tez mozna spotkac Ja nie mieszkam w Polsce i za granica duzo ich ,z nimi trzeba wiedziec jak postepowac :) oni nie dadza zeby Tobie ktos cos zlego zrobil ,jesli jestes z nimi :) ogolnie dosyc zabawni faceci z nich :)

Gość Ola.28.
Turcy i Albańczycy to nie są Arabowie:D Arabowie to rasa Semicka, Turcy i Albańczycy Indyjdko Turecka. Arabowie i Turcy, Irańczycy, Albańczycy itp. to różne rasy, które różnią się od siebie niemalże wszystkim . Nawet wyglądem. Jedynym spoidłem ich, jest religia. A z tego co wiem, to Arabowie Turków i Irańczyków (persów) nie lubią.:)

Gość skoro polka woli ARABA
SKORO POLAKwoli wybrac uprawiac sex,byc z arabem nizZ POLAKIEM to musi w tym cos byc :) nie dziwie sie jak polak to jakis cham,burak,bez kultury,egoista..chytrus..

Gość CEB53T
jakby nie miał problemów z kobietami to by nie zadawał głupich pytań. Najlepiej zwalić na innych :D Ahahaha brawo "mężczyzno"

Gość Ola.28.
Dla przeciętnego Polaka, każdy Muzułmanin = Arab. A prawda taka, że Arabów w Europie nie ma:)

Gość CEB53T
generalnie faceci z PL to buraki i chamy :p nie oszukujmy się, a ci idealni z kafe są też gówno warci

" 21:24 [zgłoś do usunięcia]Ola.28. Dla przeciętnego Polaka, każdy Muzułmanin = Arab. A prawda taka, że Arabów w Europie nie ma" Taaa? Przejdź się do Francji, Hamburga, UK...

Gość Apol.d
No właśnie o tym była mowa:DD We Francji Arabów nie ma!!! Są Muzułmanie, ale to nie oznacza że Arabowie We Francji sa Albańczycy, Turcy, Tunezyjczycy, Pakistańczycy, Marokańczycy ale Arabów nie ma. To tak jakbyś mówił o Polakach że są Filipińczykami. Bo przecież Filipijczycy to też Muzułmanie:D Masakra

Gość Apol.d
Athelgast. Jesteś żywym dowodem na to, że dla przeciętnego Polaka muzułmanin = Arab:)

Gość Lo mTkooooo
Ja na nich zawsze mówię "ci ciemni":D

Gość addellka33
xxxxxxxxxxxxxx urcy i Albańczycy to nie są Arabowie Arabowie to rasa Semicka, Turcy i Albańczycy Indyjdko Turecka. Arabowie i Turcy, Irańczycy, Albańczycy itp. to różne rasy, które różnią się od siebie niemalże wszystkim . Nawet wyglądem. Jedynym spoidłem ich, jest religia. A z tego co wiem, to Arabowie Turków i Irańczyków (persów) nie lubią. xxxxxxxx DOKLADNIE MALE SPROSTOWANIE PERS(IRANCZYK)TO NIE ARAB:)

Gość Luther.
Ja na nich zawsze mówię "ci ciemni"" Bo nigdy Araba na oczy nie widziałaś. Arabowie nie są ciemni, to semici.Wielu z nich ma zielone oczy i brązowe włosy. Są wysocy, w przeciwieństwie do Turków. Arabów masz w Arabii Saudyjskiej, Jordanii, BAhrajnie i Katarze.

Gość Ola.28.
addellka33 No właśnie o tym pisałam, że Persowie to nie to samo co Arabowie. Persowie maja zupełnie inną kulturę i nie lubią się z Arabami.

Gość ARABOWIE maja tez jasna skore!
WIELU ARABOW ma jasna skore,zielone oczy,brazowe wlosy,a nie tylko czarne!!!

Gość Luther.
" Tunezyjczycy i Marokańczycy to nie arabowie, a algieria?" Buahahahahahah Co za pytanie? Oczywiście, że NIE. To tak samo jakbyś nazywał Polaków - Meksykanami, bo Meksykanie to też Katolicy:) Jedyne co ich łączy to RELIGIA! I to wszystko. Tunezyjczyk różni się od Araba nawet fizycznie! To dwie różne rasy! Arabowie tak jak Żydzi są Semitami. Algieria to Algierczycy i Berberowie. W ogóle Arabowie wkurzają się na nich, że Algierczycy nazywają się Arabami, a nimi nie są:) To tak samo jak na Katalończyków mówi się Hiszpanie itp.:)

Gość Luther.
Arabowie niewiele różnią się od Europejczyków. Taka prawda:) Gdzieś już był o tym wątek, chyba kilka dni temu ktoś pisał o stereotypach dot. wyglądu Arabów

Gość I specyficzne chromosomy XY
Inne niż białych...genetyka nie kłamie

Gość Apol.d
Ten Książe nie różni się niczym od przeciętnego Europejczyka. Ale i tak dla Polaka każdy muzuł to arabas:D

Gość Apol.d
Także nie bójcie się, Arabski mają nas głęboko w dupie i do Europy nie przyjadą, bo sami na forsie siedzą:D

Gość Z ARABAMItrzebaPOTRAFIC
przeciez POLACY TEZ BIJA swoje zony!!nie tylko araowie!! wielu polakow tez jest brudasow!!

Gość MammaSol
Chromosomy XY to chromosomy płci u każdego mężczyzny, Downie.

Prawda jest taka, że teraz mianem arabów nazywa się też ludzi którzy przyswoili sobie język arabski. I tak irakijczycy to potomkowie babilończyków, syryjczycy to potomkowie aramejczyków, palestyńczycy to potomkowie żydów. Persowie To Ariowie. A starożytni Persowie należeli do rasy aryjskiej. Z biegiem czasu przyswoili sobie cechy semickie od okolicznej ludności. W Iranie i Afganistanie do dzisiaj można spotkać niedobitki osób o aryjskich cechach