Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miracle3456

ZEMSTA

Polecane posty

Gość Miracle3456

Czy macie jakieś skuteczne sposoby na zemstę? Bo już psychicznie nie daję rady. Byłam z facetem 2 lata, byliśmy zaręczeni i w tym roku mieliśmy się pobrać. Jednak moja siostra cioteczna uwiodła mojego faceta. Zdradzał mnie z nią 2 miesiące , po czym okazało się, że ona jest z nim w ciąży. Zamieszkali więc razem i na święta wzięli ślub. Mało tego, oni chcą teraz ze mną naprawiać relacje, bo jakby nie było to rodzina i bez przerwy mój były zaprasza mnie do nich żeby niby się pogodzić. To dla mnie jakaś masakra. Błagam poradźcie jak się zemścić na tej szmacie, żeby mnie popamiętała i przestali myśleć, że jakby nigdy nic wszystko będzie ok! Czy ktoś miał w ogóle podobny przypadek?

Gość gia35
odpusc kobieto,bo sie zadlawisz ta nienawiscia.Chyba lepiej z honorem przelknac te zabe-podeszla mu inna i finito.

Gość jeśli to nie prowo
to współczuję;/ ale nie ma sensu się mścić. pójdziesz krok za daleko, zrobisz coś głupiego i zniszczcysz SOBIE życie

Gość Miracle3456
Łatwo wam się mówi. Ciekawe czy wy tak łatwo przełknęłybyście coś takiego. Dla mnie to jest normalnie dramat życiowy. I do tego jeszcze chcą na siłę naprawić relacje, bo im głupio przed rodziną. Dla mnie normalnie już nie ma sensu utrzymywać jakichkolwiek kontaktów. Jakbym przynajmniej dała jej popalić to lepiej bym się przynajmniej poczuła.A tak to mam depresję od 4 miesięcy.