Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godisaffar

Czy to prawdziwa przyjaciółka?

Polecane posty

Gość godisaffar

Cześć! Może wyda wam się to głupie , że zadaję takie pytanie ,ale potrzebuję pomocy bo sama nie potrafie tego ocenić . Mam przyjaciółkę( chyba tak ją mogę nazwać) znamy się 4 lata a bliżej się zadajemy jakieś 2 - 3 lata . Od jakiegośczasu a mianowicie jakieś 5-4 mies. coraz żadziej zaczełyśmy się spotykać ponieważ znalazła prace ma szkoly w weekendy. Jeszcze przed tą całą sytuaacją miala problem z chłopakiem a ja bylam jej powierniczką , p[ocieszalam ją doradzałam jej jak potrafiłam . A ostatnio ja rozstałam się z chłopakiem a ona tak jakby wogóle się tym niee przejęła pyta jak się mają sprawy ale jakoś nie zagłębia się w nie często jak się spotykamy to milczy. Przewaznie ja piszę o spotkanie a nasze spotkania wyglądają tak że zamienimy pare słow nasze spotkanie trwa 30 min max do 1 godziny i ona ma gdzie indziej zaraz spotkanie... Pewnej soboty umówiłyśmy sie w knajpce na piwo ( miałysmy iśc dzień wcześniej ale nie wyszło) miałam nadzieje ze posiedzimy,pośmiejemy się .. a to trwalo niacalą godzine a ona jeszcze bezczelnie powiedziala mi czy szybciej moge je wypić bo się spieszy bo inna kolezanaka zaprasza ja na drinki do siebie.. ( ta kolezanka mnie zna ) miałam wtedy bardzo zły dzień i miałam ochote z kimś spędzić wieczór i było mi przykro że nawet nie zaproponowała zebym poszła z nią . Bylo mi cholernie przykro... Czy to prawdziwa przyjaźń? Czy ona mnie olewa? Co zrobić ? jak jej powiedzieć że jest mi przykro i cholernie mnie to boli żebym nie wyszła na egoistkę?

Gość gia35
ja tam nie wierze ani w przyjazn damsko-damska,a ni w damsko- meska.Lepiej miec kolezanki i kolegow-przynajmniej mniejsze mamy co do nich wymagania...

Gość godisaffar
tylko , że tak naprawdę mam tylko ją.. wszystkie moje inne przyjaciółki mają dzieci ,mężów i nie mają czasu wogole... nie lubie nikomu się narzucać .. a wokoło widze ze juz nikt nie szuka koleżanek , kolegów tak jakby każdy się dobrał już w pary..a ja zostałam sama..

Gość godisaffar
potraficie coś odp??

Gość plixxxxis
Nie ma przyjaciółek, moja droga. Zawsze wybiorą siebie, Ty jesteś jak im się w życiu nie układa, albo jak są same, albo jak Cię potrzebują. tacy są ludzie.

Gość gia35
wiesz,na sile nie szuka sie przyjaciolek.Znajdz sobie odpowiedniego faceta to przyjaciolki beda zbedne

Gość Bambarla147
Nastenym razem jak ci smutno, to zamiast sie z nai spotykac kup sobie cukierki w sklepie ;-)

Gość godisaffar
Bambarla147 to chyba przytyje 20 kilo w 1 miesiąc :)