Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patowasituation

problem w praca? patowa sytuacja

Polecane posty

Gość patowasituation

pilnie poszukiwalam pracy od dluzszego czasu. jedyne co udalo mis ie znalezc do praca dorywcza jako oopiekunka. dorywcza dlatego, ze babce okazalo sie nie dali pracy tylko zapisali ja na jakis kurs z UP i chodzi roznie 2 razy w tyk o 6-7 h czasem czesciej. Roznie ogolnie kasa niewielka. Przed chwila dzwonila babka u ktorej bylam dzisiaj i ona powiedziala ze chce mnie zatrudnic tez jakoopiekunka. Oczywiscie na poczatek na kilka godzin zeby dziecko sie przyzwyczailo ale zaraz potem normalne 8 h dziennie. Wiec praca pewniejsza co w moim przypadku jest wazne bo mam zobowiazania finansowe. Tylko kurde kazali mi przyjsc juz w czwartek a w czwartek bylam umowiona z tamta:o Głupio mi bedzie jutro z nia rozmawiac;/ Zwłaszcza, ze dzieckos ie juz do mnie przywiazalo:o Co radzicie? Jak to rozwiazac?

Gość Lo mTkooooo
Nie rozumiem:o

Gość patowasituation
oj kurde sorki szybko pisałam :D o to chodzi ze mam jedną prace dorywcza jako opiekunka. Praca 2 czasem 3 razy w tyg. a czasem w ogóle. A dzisiaj dostałam propozycje drugiej pracy. Raczej stałej. 8 h dziennie. Wiadomo na poczatku mniej bo dziecko musi się dostosować. Ale mysle, ze wszystko bedzie ok. Pracy potrzebuje bo mam zobowiazania finansowe wiec ta praca pierwsza dorywcza jest troche mało oplacalna i przedewszystkim niepewna. Bo to jest tylko na czas trwania jakiegoś kursu z UP. Tylko jest mi poprostu glupio bo jutro bede musiała porozmawiac z ta pierwszą babą, i powiedzieć jej o tym, że mam propozycję pracy na stałe. A tym bardziej jest to nieciekawe bo na czwartek miałam być. Byłysmy umówione a w tej sytuacji nie moge przyjsc. I nie wiem jak to rozegrać. Jest mi głupio:(