Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fialowa wrozka :-D

PIERWSZY orgazm - W jakiej POZYCJI ????????????????

Polecane posty

Gość Fialowa wrozka :-D

jw w jakiej pozycji i po jakim czasie uprawiania seksu mialyscie pierwszy orgazm???

Gość bimbołła
najpewwniej to na pieska i pocierasz łechtaczke bo bez tego ani rusz w moim przypadku

Gość ale że który..................
łechtaczkowy ...własciwie od razu pochwowy ..niedługo potem ...od tyłu na leżaco,jestem szczęsciarą:) bo rzadko,która tak szybko "zaskakuje"

orgazm zawsze jest zasługą łechtaczki. Nawet punkt G jest korzeniem łechtaczki. Łechtaczka posiada swoje nerwy i korzenie w pochwie, więc kazda kobieta jest zbudowana nieco inaczej i jedna dojdzie tylko podczas stymulacji ręką, inna bez bo będie miec pochwe silniej unerwioną w korzenie łechtaczkowe. Odrobina wiedza z anatomii i wszystko staje sie prostsze.

więc łechtaczkowy i pochwowy to jest to samo. Orgazm się troszke rozni w doznaniach ale jest spowodowany nerwami łechtaczkowymi tylko i wylącznie. proponuje w pozycji jak do klasycznej, z tym ze partner uklada nas sobie miedzy nogami ,a nasze nogi zarzucamy mu na szyje, leżąc na plecach. On w takiej pozycji pociera łatwo góre, ciałko gąbczaste ktore jest pod pęcherzem, tam znajduje się punkt G, a my mozemy ewentualnie zabawiac się rączką przy tym. Orgazm gwarantowany.

Gość ale że który..................
a to ja wiem ale ja sobie go rozróżniam własnie tak,tylko dopasowanie się pod względem anatom,odpowiednia pozycja gwarantuje lewitację od punktu G:D WIĘKSZOSĆ kobiet tego nie wie,jak i tego ze łechtaczka to nic innego jak taki damski penis,mini:)

Gość zdecydowana jest róznica
choc to moze być tez kwestia osobnicza,ze u kazdej kobiety będzie to odczuwalne inaczej,łechtaczkowy też może mieć w przeżywaniu wiele odmian i rózną intensywność,ale ten "pochwowy:od stymulowania punktu G czyli też łechtaczki ale jej trzonu od wewnątrz-to u mnie MASAKRA totalny wyrzut endorfin,zmienia się mój zapach na odurzający(piękny) no i lepszy odlot niż po ...:P

Gość bannia u cyganniaaa
ja mialam lechtaczkowy po kilku mies pochowego nigdy i do orgazmu nie dojde inaczej jak przez petting :/ ale podobni cwiczenie czyni mistrza ja dop od 9 mies uprawiam seks a slyszalam ze niektore kobiety dopiero po latach wiedza co to orgazm!!

Gość moja przyjaciółka powiedziała
mi ze po ok 2latach regularnego sexu,przeżyła to, więc,stwierdziłam,ze po tym względem dobrze się dobraliśmy z tą osobą,skoro,tak szybko zaskoczyło:P u mnie większość dziewczyn udaje,dla świętego spokoju,opowiadają o tym,same się masturbują a nie potrafią szczerze pogadac ze swoimi facetami,albo ich nauczyć co i jak.

Gość bannia u cyganniaaa
ja sama sie jeszcze ucze wiec troche moge nakierowac swojego faceta bo czesto rozmawiamy co nas kreci i jak wolimy ale dopoki sama sie nie poznam mysle ze nie bede miala pochwowego

Gość poznanie siebie :) i nauczenie
się drogi.... do to raczej pobudzanie łecztaczki,i faktycznie mozecie razem kombinowac szukać:) pochwowy,,,,musisz stworzyć ,zbudowaac nastrój,wejść totalnie w to co się dzieje,i próbowac rózne pozycje,tu wazna jest Twoja anatomia,jak jesteś zbudowana,poszukaj na necie co radzą ale odnalezienie punktu G,jest łatwe podczas minety,partner pieści cię językiem,a palcem pociera od wewnątrz,jakby "nawoływał":P ruch ..penisem podczas sexu musi stymulowac ten punkt i będzie ok:D

Gość chemica z zakonnica
ja po miesiacu z obecnym partnerem osiagnelam lechtaczkowy, jest moim pierwszym partnerem i jakos od poczatku ciagle sie zmagam z jakimis infekcjami co daje mi uczucie pieczenia po i w trakcie seks - samo z siebie mnie zniecheca :/ nie wiem jakos po seksie czuje sie jakby lekko poobijana w srodku casami przez chwile czuje taki ciagnacy bol mimo ze partner wcale brutalny nie byl :S

Gość siusiaj po kazdym sexie
kobiety mają krótką cewkę moczową i podczas sexu,często dostają tam się bakterie,poza tym...:O moze coś z partnerem nie teges...nie powinnaś tak reagować

Gość chemica z zakonnica
po kazdym stosunku siusiam i albo do razu sie podmywam albo wycieram chusteczkami do chigieny intymnej...

Gość xsuz
chemica z zakonnica, moze ona ma infekcje jakąś? dziwne masz objawy, moze idz do gina...

Gość a wiesz ze ginekolodzy
sa w większosci przeciwni płynom do higieny intymnej wiec i te chusteczki moze odpusc wszystko co potrzebne daje nam organizm,moze dłuzsze pieszczoty zebys była bardziej nawilżona.to bedzie mniej potem "bolsności" ..niestety ja w celibacie:O mogę sobie popisać:) spadam ,dobrej nocy🖐️

Gość chemica z zakonnica
nie wiem ide do ginka za 2 tyg bo podejrzewam jakas infekcje :/ do tego dochodza oltawe uplawy...zobaczymy dla mnie nawet bez orgazmu byloby super gdyby tylko nie bolalo :p