Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleskaaa10

Jak się dowiedzieć czy on mnie kocha?

Polecane posty

Gość Oleskaaa10

Kocham swojego byłego i chciałabym mu to wyznać, ale nie wiem czy on czuje to samo, a ja boje się odrzucenia. Znacie jakiś sposob by się tego dowiedzieć?

Gość Nie mam!
tez kocham byłego

Jeden jedyny, to zapytać o to. Będziesz miała jasno, jak na dłoni. Jesteś dorosła, oceń sama, czy warto. xxx Boisz się odrzucenia. A czy niepewność nie jest tak samo bolesna, jak nieodwzajemnienie?

Gość ljdljljfivpvsl
i jak tez. Napisz cos wiecej, macie kontakt? dlugo juz nie jestescie razem?

Gość Oleskaaa10
a zemu nie jesteście razem?

Gość trubadurr
zapytac zawsze mozna za to nie biją

Gość ljdljljfivpvsl
///

Gość Oleskaaa10
nie jestesmy razem juz 8 miesiecy. Chciałam od niego odpocząć.. zaczął dużo imprezować przez co się kłóciliśmy. Gdy ja sie chciałam spotkac on nie chciał. Jakis czas temu zaproponował spotkanie jednak ja odmówiła bo myslalam, ze nic do mnie nie czuje, a nie chciaalam zeby myslal, ze ja go kocham. Potem jeszcze pisał przez tydzien..ale teraz kontakt osłabł...

Gość zapytaj się go
kto nie ryzykuje ten nie zyskuje... wyznaj swoje uczuci albo je odwzajemnia i będziecie razem albo nic się nie zmieni... nie masz nic do stracenia a możesz tylko zyskać

ja pamietam ze mialam podobna sytuacje do ciebie. Rozstalam sie z chlopakiem i nie bylam z nim kilka miesiecy. Postanowilam po tych kilku misiacach wyznac mu milosc a on powiedzial ze ma juz inna i przykro mu. To byl dla mnie taki szok i krzywda, ze na drugi dzien psyhika mi siadla zupelnie, plakalam doslownie bez powodu- ktos mi mowi cos o obiedzie a ja sie rozplakuje, nie mialam juz hamulcow. Uwazam, ze nie powinnas wyznawac mu uczuc, zostaw to i przejdzie ci. Mi przeszlo po roku od rozstania. Teraz juz jest mi ZUPELNIE obojetny. Warto przeczekac zły czas, bo mimo tego ze sila uczuc jest bardzo duza, jesli sie tej osoby nie widuje to milosc odchodzi i to po stosunkowo szybkim czasie. Ja sama nie moge uwierzyc ze mi przeszlo po roku.

Gość Oleskaaa10
Ty'lko, że on przez te całe 3 miesiące 3 razy mi mówił, że nikogo nie ma i nie miał. W tym nawet tydzień temu/ Dlatego zaczęłam o nim myśleć. Słuchajcie był w obec mnie bardzo obojętny ale mówi mi takie rzeczy i nagle stał się miły..

"Mi przeszlo po roku od rozstania. " xxx A wzięłaś pod uwagę to, że przeszło ci po pół roku właśnie dlatego, że to wyznałaś i nie tłumiłaś tego w sobie? Niektóre osoby baaardzo cierpią "gdybając": co by było, gdyby...

Gość Oleskaaa10
Ostatnio napisał mi tak po tym jak zobaczył mnie gdzieś na imprezie..