Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testerka miłosci

Jak sprawdzić, który bardziej kocha ?

Polecane posty

Gość testerka miłosci

Mam dwóch chłopaków, kocham ich, ale wiem, że nie mogę tego ciągnąć w nieskończoność, chciałabym sprawdzić, który z nich kocha mnie bardziej, bo ja sama z siebie nie potrafię podjąć decyzji, jakie sposoby mogłabym użyć, żeby sprawdzić, który będzie lepszy na męża ?

Gość testerka miłosci
podbijam

Żaden, bo gdybyś któregoś naprawdę kochała to by ich nie było dwóch, tylko ten jedyny kochana.

Gość testerka miłosci
ja chcę sprawdzić, który z nich kocha bardziej, bo to że ja kocham ich dwóch to pewne

Przygotuj wielki miecz, powiedz im jaka jest sytuacja i powiedz że postanowiłaś się przeciąć na pół żeby obaj mogli z Ciebie korzystać. Ten który odda swoją część drugiemu żeby uratować Ci życie bardziej Cię kocha.

Gość Odryta123
Pomysl sobie, ze spotykasz sie z facetem. On jest z toba a dodatkowo z inna dziewczyna. I obie kocha. I wlasciwie to nie wie, ktora bardziej. Tak sobie nad tym rozmysla, szuka rozwiazania. No i wymyslil. Chce was sprawdzic obie. Ktora bardziej kocha, ktora jest lepsza? Moze zrobi sobie konkurs: czy ta mi lepszy obiad ugotuje, czy druga abo czy ta mi pozyczy 200 zl czy druga. Albo z ktora lepszy jest sex? Ogolnie to moze wezmie sobie kartke, podzieli na pol i po obu stronach wypisze sobie wasze wady i zalety a potem na podstawie ilosci punktow wybierze sobie jedna. Jakbys sie czula, gdyby tak potraktowal cie facet? Fajnie? Oszukujesz ich obu, to nie jest mile. Ja bym nie chciala byc tak potraktowana.

Gość testerka miłosci
Odryta123 , po co piszesz wypracowania na temat oczywisty ? nie ranię ich, są ze mną szczęśliwi, ale jak widzisz sama wiem, że powinnam podjąć już jakąś decyzję, chcę mieć pewność, że mój wybór jest dobry, obaj są bardzo interesujący x Celobreya - no ale jak ? oto jest pytanie