Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczeeek

zdrada

Polecane posty

Gość promyczeeek

jak rozpoznac zdrade u faceta?

Gość hahah ja was zniszcze
przeszukaj mu telefon, kompas, powachaj jego bielizne.jak zaczyna sie stroic i dbac o siebie, zniakc, platac sie w zeznaniach, unika sexu lub przeciwnie, zna nowe sztuczki, kupuje kwiaty bez pkazji, jest albo nadmiernie wesoly albo zdolowany...

Gość fhfdhdhnvbxfgabhg,zdfxgj v
tym, że kiedy wraca od niej to od razu idzie pod prysznic

Gość hahah ja was zniszcze
oj tam moze brac prysznic u niej to bardziej prawdopodobne.a jkak pracuej na budowie albo w smierdacym barze to normalne ze bierze prysznic w dopmu

Gość promyczeeek
no wlasnie o to chodzi ze jego byla wypisuje do mnie i do niego , pierwszy es " co tam? ja go juz dzis zegnam. rozmow sie z nia. jak to zrozumiec? on mi przysiega i przyzeka ze mnie nie zdradzil. i chcialabym zebyscie mi pomogli :(

Gość promyczeeek
apropo nie mieszkam z nim, dojezdzam do niego co drugi dzien. ma wlasna restauracje. no i nie wiem chcialabym zebyscie mi doradzili. neka nas ciagle wiadomosciami... a on powiedzial ze nie chce robic sobie konfliktow... i ze powiedzial mi zebym jej nie odpisywala bo pogarszam sytuacje a takto sobie odpusci. dzis caly ranek przeplakalam to lezal obok a nawet nie przytulil ani nic