Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRINCESKA1313131313

sprawdzony krem nawilżający -proszę doradzcie ;-)

Polecane posty

Gość PRINCESKA1313131313

szukam dobrego kremu nawilżającego 25+ . ( nie chodzi mi o krem natłuszczajacy) Jesli znacie to prosze tez o polecenie jakiejs dobrej maseczki nawilzajacej z drogerii ;-)

Gość ds5f4
a skąd mamy wiedzieć, jaką masz cerę, jakiego nawilżenia potrzebuje twoja skóra? To jest sprawa indywidualna, jedna ci coś poleci, druga o tym samym produkcie napisze, ze jest beznadziejny. I tak w kółko. Nie ma kosmetyku idealnego, który będzie pasował każdej. Musisz kupować, testować, w końcu znajdziesz swój ideał.

Gość kkk5554433
moisture surge from clinique

Gość NAwet nie naisałaś jaki
masz typ cery, to jak mozna coś doradzic? Poczytaj na wizazu i na forach roznych.

Gość też 25 lat :)))
babydream z Rossmana, kosztuje całe 5 zł a działa rewelacyjnie :) do tego do mycia mam żel aa oceanic ultra odżywienie i mam czystą i ładnie nawilzoną cerę :) z maseczek używam saszetek Alabaster, chyba Dermiki.

Gość Perła,27
ja tam lubię nivea soft...jest super.nie tlusty,dobrze sie wchlania...i super nawilza...(male pudeleczko jest chyba za 4 zł)...kup sobie na probę:) a drugi ktory polecam to dove-taki klasyczny tez malutki "rich nourishment"...male pudeleczko za 2,99 zl... Smaruje sobie twarz, tak co 2 dni...i mam te kremiki juz z 3 miesiace,

Gość krwawica
Nie używaj kremów 30+ jeśli nie jesteś 30+, przyzwyczajasz tylko skórę i potem będziesz musiała używać mocniejszych. ­ Ja też nie mogłam znaleźć, musiałabyś coś więcej napisać bo dla każdego co innego dobre. Różne patrzyłam i taniocha okazała się dla mnie najlepsza :D http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26743 to zawsze można wypróbować bo portfel nie ucierpi a potem za droższe się brać. I ja nieraz na noc czystym masłem shea smaruję się, tłuste jest, ale nie zapycha nic i jak się zmyje ładna cera.

Gość Perła,27
dostałąm na urodziny zestaw nivea aqua efect -odzywczy naawilzajacy krem na dzien ale jeszcze nie otworzylam bo mam 2 inne:P

Gość er5454tr
te oznaczenia typu 25+, 30+ itd niewiele znaczą, nie kierujcie się tym. Wystarczy popatrzeć na składy.

Gość kwejka
czy ktos chetny do zakupu super kremu nawilżającego CLINIQUE ZAPRASZAM NA WSZYSTKIE MOJE AUKCJE Jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem . . .. Posiadamy też kosmetyki ESTEE LAUDER ;-) ZAPRASZAM http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22813684