Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokok

CO MOGĘ ZROBIĆ? PROBLEM...

Polecane posty

Gość kokokokok

chciałam wrocić na studia, brakowalo mi jednego wpisu do obrony, i teraz dowiedziałam sie w dziekanacie ze musiałabym powtarzac semestr i ponownie chodzic na zajecia. i teraz moje pytanie brzmi czy jesli mam wpisy z innych przedmiotow to czy musialabym chodzic na zajecia ponownie mimo iz mam te wpisy? roznica jest taka ze dostałam wpis od prof. xxx a teraz te zajecia prowadzi prof. zzz. czy on nie moglby mi przepisac ocen bo wpis mam od innego wykladowcy? prosze odpowiedz jesli cos wiecie na ten temat

Gość supermenka:-):-)
musisz pogadac z wykladowcami czy wyraza zgode na to. ja mialam tez sytuacje podobna tylko ze przenosilam sie z jednej uczelbi na druga kierunki te same i niektorzy wykladowcy zgodzili sie przepisac mi ocene z zaliczenia ale na wyklady musialam chodzic. mysle ze zalezec bedzie od woli wykladowcy.

Gość kokokokok
dziekuje za odpowiedz. ale zebym sie tego mogla dowiedziec musialabym wplacic 2 tysiace. bo tyle kosztuje powtorzenie roku. a co jesli wplace 2 tysiace i okaze sie ze bede musiala chodzic znowu na wszytskie zajecia? nie napisalam wczesniej ze musialabym dojezdzac do innego miasta a to w mojej sytuacji odpada. a przeciez nie bede teraz do wszystkich pisac wykladowcow, nawet tych ktorych nie znam czy przepisza mi ocene jesli sie zapisze ponownie na studia.. ech:(

Gość kokokokok
powtorzenie semestru*

Gość herrr
nie musisz chodzić na te zajęcia, nie ma różnicy kto je prowadził.

Gość herrr
Idź do dziekanatu, wyjaśnij sytuację, najwyżej napiszesz podanie do dziekana, które oczywiście będzie pozytywnie rozpatrzone. Im chodzi tylko o kasę

Gość kokokokok
ale dzwonilam do dziekanatu i babka mi powiedziala ze bede musiala chodzic na zajecia, i ze to nie ma znaczenia ze mam juz wpisy.

Gość herrr
to źle Ci mówiła, robiłam coś takiego i wystarczyło podanie. Idź na dyżur do dziekana (ds. studiów stacjonarnych albo niestacjonarnych - nie wiem na jakie chodzisz) i z nim porozmawiaj. Najwyżej będziesz musiała zaliczać różnice programowe

Gość herrr
Ile lat temu byłaś na studiach?

Gość kokokokok
byłam rok temu na studiach, nie tak dawno. ale juz sie dowiedzialam ze roznice programowe sa.. dzieki za informacje