Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzykłosy

ja pierdzielę, dla mnie to jest szok, dzisiaj się dowiedziałem

Polecane posty

Gość trzykłosy

że moja kuzynka Dorota studiująca prawo zaocznie na drugim roku i wynajmując mieszkanie w Warszawie co miesiąc wyciąga od swoich rodziców ponad 4000 zł. na własne potrzeby, i na mieszkanie , rodzice jej kupili jakieś auto, chyba Corsa o ile dobrze zrozumiałem i Dorocie ciągle mało, bo potrzebuje na buty, na śruty i na paliwo do auta a Dorota w każdy weekend balanguje i koszty rosną i woła, że 4000 tys. zł. to jest jałmużna i racja głodowa aby przeżyć w Warszawie a przecież wiem, rodzicom Doroty nie przelewa się , bieda właściwie oboje ponad 5000 zł. miesięcznie wyciągają z pracy rąk, mieszkają w małej miejscowości i wiązanie jest końca z końcem , ale Dorota jedynaczką jest , więc wszystko dla jedynaczki , tylko co będzie , gdy zostanie panią prawnik , za 1800 zł. się raczej miesięcznie nie utrzyma ? więc co , utrzymywanie jedynaczki do końca życia pozostanie rodzicom ? a ile dostajecie kasy miesięcznie studenci od rodziców ?

Gość Hania wwwww
jak bym miała 4000 to byłabym w 7 niebie! Za 4 koła idzie żyć !

Gość wiesz , gdybym ja była
Jak mają pięc tysięcy to nie są tacy biedni i spokojnie mogą córce odpalić te 4 tys. Oni juz starzy, jeść dużo nie potrzebuja, na imprezy też nie muszą chodzić i ogólnie na prowincji życie jest tańsze.

Gość ssdfsdfsdfdfssdfsdfsdf
o kur­, ja gdybym dostawał 4000 tys. (4 mln zł) miesięcznie to też bym żył jak ponczek w maśle

Gość lkjhfdsasdfgh
Dorota ma zamożnych rodziców.No cóż.Życie,jak juz tu ktoś na innym temacie zauważył[zapamiętałem to genialne sformułowanie]-życie jest piękne ale nie dla wszystkich.