Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaaaaaa

Londyn

Polecane posty

Hej. niedlugo wybieram sie po raz któryś do Londynu, mój tata tam mieszka. i w końcu chciałabym się wybrac na jakąś impreze. Osoby mieszkające w okolica Ealing, Hanger Lane, Acton macie coś do polecenia?

Gość metalowe majtki
google nie gryzie :P omijaj polskie imprezy na ealingu! jedno wielkie ciapatowo!! kazdy frajer tam idzie wyrwac poslka dupe :D nie polecam tez wood green imprezy (polska) na wejsciu mozna po mordzie dostac,a ochrona tylko czeka zeby komus przywalic. Jak chcesz centrum duzo wszystkiego.Sprawdz poczytaj na necie.

szukałam, patrzyłam ale jak sam/sama widzisz i wiesz z doświadczenia w niektóre miejsca niewarto się wybierać. w centrum raczej nie chce sie pchać i szukam czegoś w okolicy

Gość obr
na goole nie pisza zapraszamy imprezy tylko same ciapaki albo ochrona na wstepnie wali po mordzie

Gość metalowe majtki
Jak bym nie widzxiala to bym nie pisala:P a na necie mozna duzo znalesc informacji,.ale trzeba ruszyc glowa ;)

Gość aparat007
Ja ci polece koleznako, jesli chcesz mozemy wyskoczyc razem :) Jak ktos napisale wyzej polskie imprezownie na ealingu to zakaz wjazdu, chyba ze kreca cie zaslinione ciapate ryje i lyse polski byczki z pustka zamiasta mozgu. Jelsi chcesz sie anonimowo pobawic przy fajne muzyce w fajnym miejscu to polecam, fabric (dubstep, drum&base), polecam KOKO na camden town, nie wiem ile masz lat ale z dyskotek to OCEANA ale to juz okolice richmond o ile pamietam, moze tez byc PACHA na victoria. i to by bylo chyba na tyle, odwiedzielm mnostwo klubow i dyskotek i 2 pierwsze ktore wymianilem odwiedzam dosyc reguralnie reszta to masakra.

Gość mieszkaniec Londynu
a gdzie mozna spotakc mila sympatyczba Polke zapewne odpowiedz brzmi - wszedzie, ale gdzie z wiekszym prawdopodobienstwem

do mieszkaniec Londynu: w Polsce :D z tego co sie nasluchalam od znajomych na emigracji to raczej ciezko, bo sa zbyt wybredne i leca na kase. ale to tylko pisze to co slyszlaam, nie urazajac nikogo :P do aparata: hahaha a ja sie jednak jeszcze ludzilam ze Ealing i okolice = szansa normlanego wyjscia :p ale nie nie sliniace ciapaki i 'lyse polskie byczki' to nie dla mnie. a lat mam 22 wiec wszedzie mnie wpuszcza, czy sie myle?

Gość Aparat007
Ze mna wszedzie Cie wpuszcza :P ja jestem troche starszy.

Gość cornflakes iceeeee
ooo to teraz aparacik wiesz wszystko i o clubach :D:D jakiz ty znawca wspanialy jestes,niesamowite ze taki facet samotny jest hm..

Gość cornflakes iceeeee
oz kur**a :D:D:D a jaki przystojny :D

Gość Aparat007
jestem wspanialy bo wychodze do klubow? :/

Gość Aparat007
po za tym przykro mi ze ktos Cie trzyma na smyczy w domu. Dla mnie wyjscia ze znjaomymi na imprezy czy do restauracji to nic dziwnego.

Gość cornflakes iceeeee
Jak narazie pokazels nam sie ze strony znajomosci restauracji,jedzenia,pyskowania i ublizania kobietom, cos ominelam? aa widze ze zaczynasz wtracac swoje madrosci :D

Gość cornflakes iceeeee
aa jestes tez znawca w wynajmowaniu i kupowaniu mieszkan.czyli taki wszysckowiedzacy przechwalacz :P

Gość obr
Idźcie wszyscy ogl!!

Gość cornflakes iceeeee
powodzonka zycze :D

Gość Aparat007
@ anaaaaa- mam 30. jesli chodzi o to forum to wszytkie tematy koncza sie tak samo , kazdy sie przemadrza, a tak naprawde gowna wiedza, nic nie robia tylko narzekaja. nie wszyscy ale wiekszosc.:)

Gość cornflakes iceeeee
ty jestes oczywiscie wyjatkowo inny -nie zgadlam? :D:D

Też polecam KOKO i w ogóle to puby na Camden Town. Każdy ma swój klimat i za nieduże pieniądze można wejść na mini-koncerty. Czasem znanych czasem nieznanych ludzi. Zależy jaki lubisz klimat. Nie ograniczaj się do Ealing bo to w Centrum są najlepsze kluby.

Gość Aparat007
@anaaaaa - ja jestem z Ealing ;) wiec wiem o czym pisze:)

Gość dfjdfsklgjdfkg
A co na ealingu takiego ciekawego aparat? Poza Polskim sklepem :D W Fabric uwazaj mala na kolesi zeby ci do drona czegos nie wrzucili ;) slynny lokal ze takich trikow.

Gość Aparat007
@dfjdfsklgjdfkg- aco masz jakis problem ? Moze wez mape i poogladaj albo poczytaj co jest cieakwego. Fabric to jeden z najlepszych klubow w UK jelsi chodzi o ten rodaj muzy. Poza tym laska nie idzie na podryw a na zabawe. Jelsi wiesz jaka jest roznica miedzy klubem a dyskoteka, bo widze ,ze chyba nie.

Gość dfjdfsklgjdfkg
Wez sie wyluzuj chlopie!! Nie mam problemu jak na ta chwile zadnego.Nie mow mi co mam robic-to po pierwsze ;) Fabric to jeden z najbardziej Toksycznych Clubow w Londynie-ale wiedze ze nie wiesz zbytnio o czym mowa. Moze pozostan w swoim ghetto na Ealingu , i baw sie dobrze na oklicznych potupankach :P

Na Ealingu mieszkają ciekawi ludzie ale to trzeba wiedzieć gdzie ;)

Gość Aparat007
@dfjdfsklgjdfkg- buhahahahahahaha :D