Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hamilla

Mój chłopak się żeni z tą co mu rodzice wybrali - DRAMAT !

Polecane posty

Gość Hamilla

To jest jakiś koszmar... Rodzice w Pakistanie zaaranżowali mu ślub z rodaczką, bo taka jest tradycja. On musi wybrać, albo ślub z nią, koniec nas, i zgoda w rodzinie, albo ja i zostanie wydziedziczony z rodziny. Oboje jesteśmy nieporadni w tym zupełnie, z jednej strony - MIŁOŚĆ, z drugiej strony odpowiedzialność za niego do końca dni. NIE WIERZĘ ;| HELP !!!

Gość 1256;
Prowokacja zyda !!!

Gość Ghvi
Spierdalaj i nie mieszaj!!! Mam nadzieje ze kominy znow zacza dymic!

Gość Pla malpla po
W protescie przeciwko zydowskiej propagandzie przechodze na islam, mam tez dosyc ich wiecznej propagandy! Muzulmanin jest beeee CUF cacy!

Gość Pla malpla po
CUF zmaczy ZYD

Gość Hamilla
Dziękuję za słowa otuchy.

Gość Talks prawde
Tez mi sie robi mdlo od takich topikow!!! Prawda.... Duzo w mich propagandy Mali prawdy!!!

Gość Talks prawde
Shalom Hamilla! Znajdz sobie fajnego chlopaka z pejsami!! Bedziesz sie mogla na mich bujac!!

Gość Hamilla
No z tymi pejsami to mnie rozbawiłeś :D :D

Gość Kaposker
Hamilla Rosenbloom? Byloby pieknie!

Gość Kaposker
Na cmentarzu żydowskim odbywa się pogrzeb małego dziecka. Nad otwartym grobem stoi matka i zawodzi: - Kochany syneczku, jak staniesz przed obliczem Stwórcy wyproś u niego dużo pieniędzy dla twoich rodziców i szczęśliwą starość. I wybłagaj u Wiekuistego, żeby twoje dwie siostry mogły być zaopatrzone w duży posag, a Twoi bracia Natan i Dawid, żeby dostali za żonę dobre i ładne, pobożne panny. A twego najstarszego brata Chaima, żeby zwolnili z wojska. I poproś Jehowę, żeby twój kochany wujek Abram wreszcie wyzdrowiał... Obok zawodzącej matki stoi oparty o łopatę grabarz. Kiedy litania próśb ciągnie się w nieskończoność, grabarz trąca zawodzącą kobietę i mówi: - Paniusiu kochana, jak się ma tyle interesów do kogoś to się nie posyła takiego małego dziecka, tylko się idzie samemu!

Gość Wow..............
Fajne ale sie usmialam:-). Autorko ale ty masz problemy.Wez sobie europejczyka a nie jakiegos pastucha.Tam cywilazacja jeszcze nie dotarla to zacfoani ludzie i co ty z takim pastuchem chcesz robic? Milosc jak sraczka, minie a zycie to zycie i trzeba je tak dopasowac do siebie,z zby to tobie sie dobrze zylo.A nie byc dopasowanym do zycia by innym sluzyc.

Gość Kaposker
To jest opowiesc zmyslona! Tylko po to aby nabrac nienawisci do islamu... I konic kropka!

Gość Hamilla
Hm... mieszkam w kraju arabskim :) Lubię tą kulturę, życie generalnie mi się podoba, mimo różnic wpasowałam się, bo inaczej nie miałoby sensu mieszkanie tutaj. Historia nie jest zmyślona, wręcz bardzo bym chciała, aby to był sen. A ta cała miłość - nieproszona zagląda do nas i o nic nie pyta kompletnie. Co do islamu - ludzie często mylą islam z wyznawcami i ich postępowaniem, a także z kulturą kraju z którego dany muzułmanin się wywodzi. Inny będzie muzułmanin z Turcji, inny z Pakistanu, inny z Arabii Saudyjskiej. No nic to, żyję dniem dzisiejszym, za bardzo nie mam wyjścia, jutro zawita czarnooki chłopiec i dzień nam minie pod znakiem zapytania co dalej... No i sen nie nadchodzi !

Gość Kaposker
jaki to kraj ? I co tam robisz?

Gość kjffgf
Jeśli on jest prawdziwym facetem, prędzej da się zabić, niż zgodzi na to małżeństwo.

Gość Odpowiem na kazdy post........
Nienawisci do islamu nie trzeba nabierac ani sie uczyc.Wystarczy poczytac i popatrzec jak islamisci ucza dzieci nienawisci do wszystkich innych co wierza w innego Boga.Islamisci to najbardziej agresywni ludzie na ziemi,jezeli chodzi o agresje religijna. Chrescijanin,buddysta,islamista,zielonoswiatkowiec............jak czuja ze musza byc blizej z bogiem to sie ida pomodlic do swiatynie kosciola........Muzulmanin jak czuje ze musi byc blizej z Bogiem to sie pojdzie wysadzic a wraz z soba jeszcze innych.Bo dla muzulmanina jego wiara nie uznaje innych i wszyscy sa zli co w allacha nie wierza.No i pojdzie taki modlacy sie , z ladunkami wybuchowymi na sobie zeby wysadzic jak najwiecej ludzi w powietrze bo on ich wysle do piekla aby sam mogl sie zabawiac z dziewiecioma cnotami. Czyz to nie jest najglupszy powod na swiecie do smierci? Wysadzic siebie w powietrze z jak najwiekszya liczba ofiar aby moc z dziewicami zachedorzyc! Jestem ciekawa jak im staje w tym niebie muzulmanow jak tam dziewic nie ma tylko same spalone dziewczyny .Spalone przez religijne rodziny.

Gość katolik wybiera żonę sam
pod warunkiem, że rodzice ją akceptują :D:D

Gość Kaposker
To Ty!!! Zydzie!!! zydzi nie sa agresywni? Nazywaja chrzescijan gojami? Zmienilas nika i pirdolisz dalej na pomaranczowo!

Gość Kaposker
Nie mieszkasz w zadnym kraju arabskim tylko w izraelu ! I tam zostan! I nie wymyslaj histori!

Gość Hamilla
Emiraty Arabskie, pracuję jako tłumaczka. Owszem, zapiera się rękami i nogami, wiem, że jest po naszej stronie, tylko naturalnie jest mi z tym źle, że jestem piętnem dla niego i świętych zasad jego kultury, gdzie rodzina jest NAJWAŻNIEJSZA. Zwykł do mnie mawiać, "Nie wiesz jak ogromnym problemem jesteś w moim życiu, ale chcę dźwigać ten problem każdego dnia skoro tak się stało' Oczywiście nie tylko ja namieszalam mu w zyciorysie, wszytsko działa jak układ kół zębatych. Kompromis zahacza o kompromis. Ale jestem szcześliwa. Arabski kraj, kultura muzułmańska, islam to inny świat, owszem, lecz gdy się temu przyjrzeć to ładny świat, lecz trzeba być uległą z charakteru kobietą, aby odnaleźć się w takim układzie.

Gość Kaposker
Myslisz ze zydowska rodzina zaakceptuje katoliczke? Heeeee? Jak sa tacy tolerancyjni?

Gość Kaposker
Hamilla!! Zmyslasz!!

Gość Hamilla
Odpaliłam bombę ;) Islam... podstawą Islamu jest Koran. To jak jestinterpretowany to już zależy od jednostki. Jedni wykorzystują religię Islamu do wyrządzania krzywdy, usprawiedliwiając się zapisami z Koranu, ukazując ją we wlasnym świetle, inni będą żyć spokojniee, nie krzywdząc przy tym nikogo. Poznałam tu takich i takich. Ile ludzi tyle charakterów, gdzie w podziale religijnym to już w ogóle misz - masz :)

Gość Czytajaca i widzaca
Tam w ich niebie same dziwice oblane kwasem i obrzezane poprzez muzulmanski obrzadek wycinania wszystkiego, malym dziewczynka. Chrzescijanzm wyrzadzil wiele zla poprzez ksiezy pedoffili.Lecz to nic z porownaniem Islamistow i ich obrzezaniem kazdej malej dziewczynki,Kazdy jeden muzulmanin to oszolom bo to robi z niego ta religja.Chrzesciajnizm z kisezami pedofilami to zaledwie male wykroczenie poza marginez normalnosci,w porownaniu z Islamizmem i muzulmanami ktrorzy go wyznaja.W tamtej wierze kazda dziewczynka jest obrzezana(wycinaja jej pol cipki)albo jest towarem,albo musi do konca zycia sluzyc mezowi ktory ja moze zawsze ukarac ukamieniowanmiem.

Gość Kaposker
Znam muzulmanow z dawmej jugoslawi, oni nigdy tego nie praktykowali? co do pblewania kobiet kwasem to myli ci sie z Indiami! Hinduism nie islam!

Gość Hamilla
Apropos obrzezania, w Pakistanie ten obraz jest ciągle żywy ?

Gość Kaposker
Kazda dziewczynka? Oszalales?

Gość Czytajaca i widzaca
Hamila ja Ci zycze jak najlepiej,ale uwazaj na to co on w rekach niesie bo moze tp byc kwas. Oni pojmuja milosc zupelnie innaczej niz My europejczycy.Dla nich milosc ma zupelnie inne wyznaczniki.Dlatego tez to co mu okazujesz moze sie okazac dla niego obraza i potem bedziesz potrzebowala mase operacji plastycznych,jezeli wogole przezyjesz.Lubisz ekstreme to skocz na bandzi,a nie sie z poganiaczem koz szlajasz.

Gość Kaposker
Hamilla! Jestes zydem i tyle! Pierdolisz tu pod roznymi nikami! I gadasz sama ze soba!