Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotujące

Skwarki?

Polecane posty

Gość Gotujące

Witam. Ja za nimi nie przepadam, więc ich nie robię. Ale mam dzisiaj gości, którzy je uwielbiają i chciałabym zrobić.. Proszę o podpowiedzi, jakie mięso, jak robić. Czy cebulke (bo będą z cebulką) smażyć razem z mięsem, czy osobno...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeju:)
ja robie skwarki ze sloniny a jesli chcesz z mieskiem to moze boczek? najpierw podsmaz troche slonine/boczek a potem dodaj cebulke

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×