Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamąbyć

kanapki

Polecane posty

Gość mamąbyć

Hej, jak nauczyć 21 ms dziecko jedzenia kanapek ? Mała nie narzeka na brak apetytu , je wszystko to co my - oprócz kanapek ...nawet nie chce ugryźć ode mnie ...w żłobku na śniadanie dostają mleko plus kanapki - spodziewam się że do obiadu chodzi głodna........

Gość mamąbyć
pomożecie ??

Gość ernix1993
a probowalas robic jej wagoniki??

Gość mamąbyć
tzn ??

Gość ernix1993
robisz kanapke i kroisz ja najpierw w takie podluzne paski a potem te paski w male kwadraty. z doswiadczenia wiem ze dzieci widzac takie male elementy zjadaja je nawet nie pytajac co tp:)

Gość mamąbyć
bardziej mi chodzi o jedzenie tak normalnie, ale myslisz żeby najpierw tak zacząć ? Może jest za mała jeszcze na normalne jedzenie kromki ?? samą zje, ale z masłem i z czymś to już nie bardzo ... rozwala wszystko ...itp

Gość ernix1993
ja bym tak zaczela. po pierwsze bedzie jej latwiej gryzc a po drugie jak juz sie przekona ze kanapka to nic zlego to bedzie jadla juz tak normalnie jesli bedzie jadla ladnie agoniki to potem mozesz dawac jej cwiartki kromki potem polowki a za jakis czas dojdziecie do calej kromki;)

Gość ernix1993
wagoniki*

Gość princessaofpersia
https://www.google.pl/search?q=KANAPKI+DLA+DZIECI&hl=pl&client=firefox-a&hs=ddp&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tMtjUaCpIpLA7AbDxoGwCw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=935&bih=525 KLIKNIJ W LINK i zobacz jak wiele jest możliwosci estetycznego i zabawnego przygotowania kanapek, na bak twoje dziecko skusi sie na taka kanapeczke :)