Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapusncinnska 87

DO KOBIET KTORE SPALY TYLKO Z 1 PARTNEREM !!!!!!

Polecane posty

Gość kapusncinnska 87

pytanie - czy nie zalowalyscie, nie zalujecie i czujecie ze nie bedziecie zalowac???

Gość kapusncinnska 87
wiem o co ci chodzi ale zawsze jest jakas namiasta ciekawosci czy i jak byloby z innymi, faceci zadko wytrzumuja cale zycie z 1 i pierwsza partnerka w lozku

Gość guteg
dzisiaj wszyscy ruchaja się ze wszystkimi

Gość guteg
człowiek z natury nie jest monogamistą,a częściej zdradzają te inteligentne niz te przygłupie

Gość jajco prawda
ja mam partnera od 12 lat i z nim stracilam dziewictwo i jest mi dobrze , przynajmniej wiem , że nie mam syfa albo hifa

Gość guteg
dlatego,ze inteligentne wiedza ,ze kazdy rucha się dla przyjemności i trzeba korzystać z zycia póki czas,a przygłupie hamuje poczucie wstydu,bo co sie stanie jak ktos się dowie,co on sobie pomysli jak dam mu dupy,co powie rodzina jak to wyjdzie itp

Gość uhru
ja cały czas z jednym 8 lat, tak szczerze to mam czasem takie myśli, jak by to było z kimś innym, ale chyba się tego nie dowiem, bo go kocham i już tak raczej zostanie

Gość witam.....:):)
ja nigdy nie zalowalam i zalowac nie bede. poznalam mojego meza jak mialam 16 lat i tak sie w nim zakochalam ze kazdy inny facet jest mi totalnie obojetny. I ciesze sie ze moj maz jest moim jedynym facetem w zyciu:)

Gość BananowySokk
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę...otóż mając 19 lat poznałam chłopaka, i przespałam się z nim po 3 miesiącach znajomości:( może to głupia wymówka, ale słyszałam od koleżanek właśnie takie teksty w stylu- SEKS TO PRZYJEMNOŚĆ, NOWOCZESNA KOBIETA TO ROBI, ITD, ITP...oczywiście związek długo nie przetrwał, a 2 lata później poznałam swojego męża! dziś jesteśmy razem od 11 lat, i wiecie co? bardzo żałuje, że to on nie był tym pierwszym, i w twarz sobie za to pluje tamten incydent był do dupy

Gość nie żałuję i nie będę żałować
jesteśmy razem 11 lat, teraz mamy małe dziecko i dalej lubimy seks, codziennie odkrywamy się na nowo, uczymy się siebie i jesteśmy w tym coraz lepsi. Nie ma głupich porównań i chorób wenerycznych oraz problemów:jestem w ciąży i nie wiem z kim albo czy to moje dziecko?

Gość kapusncinnska 87
:-)super kobietki tak trzymac !!! :-) ja jestem z moim facetem od 3.5 roku jest moim pierwszym i jak na razie sbie nie wyobrazam zebym mogla w przyszlosci yslec o innych, mimo ze kolezanki w kolko powtarzaja ze nie "korzystam z zycia"

Gość umkwumebe ipohistory
Ale wy glupie jestescie i chyba o istnieniu gumki nie wiecie :O