Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja Anna

PILNE pomocy, rozstanie

Polecane posty

Gość Ja Anna

Witam, co zrobic zeby pomoc siostrze otrzasnac sie po rozstaniu gdzie chlopak wystawil Ją komplenie do wiatru, czyli mieszkal z nia a wcale jej nie kochal(co jej na koncy powiedzial), i wlasciwie to poprostu ten zwiazek mu sie tez oplacal finansowo ze sie tak wyraze .. Teraz Ona czuje sie upodlona, to b.wartosciowa dziewczyna, a ten ja wykorzystal ...mi brak slow ..nie wiem jak mam pomoc ....czuje jej bol i mnie zatyka:((( Proponuje rozne wyjscia czy ze bede z nia nocowac ale ona nie chce...sama nie wiem czy nie chce mie ciagac .. Poza tym co zrobic w tej sytuacji, ze ten chlopak w Jej mieszkaniu zostawil rzeczy...ale juz tam nie mieszka...moja siostra nie napisze mu zeby je zabral bo w ogole przestala po tamtym z nim utrzymywac kontak..ale ja mam jego nr...czy napisac mu zeby je zabral jaknajszybciej bo mu je wypie... przez balkon?

Gość Ja Anna
Ona tego nie zrobi, bo jest w szoku dodatkowo chyba ciagle jej zalezy ...choc na pewno juz go nie przyjmie...ja tez nie mam kluczy do tego mieszkania i sama nie moge tym zadysponowac w zasadzie, ale mam nr do niego - napisac czy to bedzie ingerowanie niepotrzebne..nie chce zeby siostra miala za to jakies pretensje pozniej - ale uwazam ze ten sms by pomogl Jak sadzicie?

Gość fvgbhyjnukmi
nie mieszaj się, nie Twoja sprawa.

skoro to twoja siostra to wpadnij do mieszkania i sama zacznij pakowac jego szmaty i wywal jezeli zaprotestuje to jej wygarnij zeby nie liczyla na jego powrot i po co ma sie zadreczac patrzac na jego rzeczy...on sie raczej tak szybko nie zjawi, jak juz wszystko wyniesiesz kolo smietnika to mu wtedy napisz ze nie musi sie fatygowac do niej tylko pod smietnik po rzeczy:P

Gość Ja Anna
dziekuje za odpowiedzi... ona teraz w ogole nie chce NIC ...wiec w ogole trudno do Niej trafic ... ale musze urobic w niej poczucie ze jak na koncu sie odgryzie za to, to z czasem bedzie sie z tego smiac ze go tak zalatwila ...