Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustro................

Tak sobie patrzę w lustro i myślę, że...

Polecane posty

Jestem ładniejsza od siwiec. W tym samym wieku (28lat), ale jestem od niej o wiele ładniejsza a jakoś nie mam szans na taką kasę jak ona, bo nie sypiam z kim trzeba. Twarz mam ładniejszą, regularne klasyczne rysy, jestem naturalna, żadnej operacji nie miałam, nic nie wstrzykuję a lepiej wyglądam od niej. Jestem szczupła, talia, długie nogi, wzrost 168 cm, waga 50 kg. Mój biust c/d jest jędrny i okrągły, naturalny a nie wisi jak u siwiec. usta ani takie wary obciągary, ani wąskie, tylko takie w sam raz, też oczywiście naturalne wszystko. Nie muszę się malować, bo bez makijązu dobrze wyglądam, cerę mam ładną, podkładu ani pudrów nie używałam nigdy (puder używałam kiedyś w czasach liceum ale potem przestałam bo jak dla mnie tylko niszczy cerę i postarza). Jestem pewna, że na tym forum mnóstwo ładniejszych lasek, a jakoś nie zrobią takiej kariery, też was wkurza to niesprawiedliwość?

Gość do lustra
lustro kłamie, fotografia prawdę ci powie, w lustro patrzysz z poziomu swoich własnych oczu i wygląda to nieco inaczej niż z odległości, niby niewielka roznica ale niejedna nie może sie pogodzić z tym jak wygląda na zdjęciach i filmach, no więc pokaż nam swoje zdjęcie a powiemy ci czy jesteś pasztetem czy nie, obawiam się że jednak nim jesteś

Gość waleczna luizaa
no to staraj sie w jakims kierunku zaistniec przeciez uroda u kobiety to przepustka do bogactwa i slawy

Gość emilka2323232
nikt nikomu nie broni robić kariery . To czy ona sie z kims przespała czy nie to jest tylko i wyłacznie jej sprawa . Może zrobiła kariere przez łożko ,a może miała troche szcześcia po prostu . Inna sprawa ,ze musiała coś robic w tym kierunku np chodzic na castingi bo raczej nikt nie zapukał do jej drzwi i nie poprosił zeby została modelka Także nie miej do nikogo pretensji jeśli uważasz ,że jesteś ładna i masz predyspozycje to probuj chodzić na jakiś castingi ( tylko nie licz ,że na pierwszym czy na drugim cie wezma bo ładnych kobiet jest mnostwo) ,ale nie miej do nikogo pretensji ,ze mu sie udało w zyciu wydaje mi sie ,ze jej poprostu zazdrościsz

Gość emilka2323232
,,przeciez uroda u kobiety to przepustka do bogactwa i slawy"- nie koniecznie , ja tez jestem ładna ,ale ładnych i pieknych kobiet jest mnostwo ,a nie każda robi kariere . Nie wierze tez zeby kazda sie wybijała przez łozko czy znajomości , poprostu czasem ktoś ma ,,to cos" i troche szczescia ,a niektorzy tego nie maja i juz

Gość do lustra
no w sumie to ona żadnej kariery nie zrobiła, celebrytka w rodzaju Jolki Rutowicz, ani piosenkarka, ani aktorka, ani dziennikarka, ani modelka, znają ją tylko w kraju nad Wisłą z sesji na stadionie i też mi kariera, karierę prawdziwa to możesz zrobić jak dostrzegą cię w Ameryce i reszcie świata

Gość Eeerrr
Zgorzkniala pieknosc przed lustrem marzaca o wielkiej karierze, bo rzekomo piekniejsza od kogos slawnego haha zalosne to bardzo wiesz. Jesli myslisz, ze TYLKO trzeba byc ladnym, zeby zrobic kariere, to znaczy, ze nigdy jej nie zrobisz. Tyle ladniejszych dziewczyn od Siwcowej i nikt o nich nie slyszal. oprocz jedrnych piersi trzeba tez miec odpowiedni charakter, determinacje, sile przebicia i trzeba cos w tym kierunku zrobic, bo nikt Cie nie znajdzie przed Twoim lusterkiem jesli sama sie nie pokazesz.

na zdjęciach ladnie wyglądam, nie daje tu swoich zdjęć, bo nie muszę się dowartościować. Raz dałam jedno ale bez twarzy, to pisali, że mam super figurę, talie, i duzy biust, oczywiście dalam zdjecie w ubraniu.

Gość waleczna luizaa
nie jest ich tak mnóstwo bo tych naprawde pieknych jest ok 3-5% z całej populacji w polsce ale bedac sliczna można chociazby znalesc sobie bogatego meza piekna dziewczyna ma o wiele wiecej mozliwosci niz brzydsza kolezanka szkoda ze niekore z was nie potrafia tego wykorzystac ja bym potrafila niestety nie mialam tego szzescia

Gość emilka2323232
,,no w sumie to ona żadnej kariery nie zrobiła, celebrytka w rodzaju Jolki Rutowicz, ani piosenkarka, ani aktorka, ani dziennikarka, ani modelka, " ona jest modelką od dawna tyle ,że wczesniej nie była celebrytką . wcześniej reklamowała bieliznę . A sukces uwazam osiagneła i to nie mały bo jest sławna , bogata , podziwiana itd

Gość emilka2323232
założmy ,że tak jak piszesz ,5 % jest pieknych uważasz ,że to mało?to co 20 dziewczyna na ulicy. a ile z nich robi kariere? oczywiscie ,że ładny ma wieksze możliwości ,ale w show biznesie nie wystarczy czyć ładnym czy nawet pieknym

Gość waleczna luizaa
wlasciwie to przesadzilam z tymi procentami moze 2-3% kobiet w wieku 15-35 lat więc nawet nie co 50 wychodzac na ulice rzadko kiedy widzi sie pieknosci

Gość emilka2323232
ja tam czasem widze właściwie codziennie widze ładne i piekne dziewczyny

Gość gfdggf
mozesz podac kontakt do siebie?

Gość jak to jak todfs
Na zdjeciach widac prawdziwa urode?? Mam takie kolezanki jedna z nich na zdjeciach wyglada srednio a na zywo naprawde super, a druga na zywo srednio za to na zdjeciach jest piekna (bez photoshopa oczywiscie).. ?

Gość ajwaj
Wszystko ładnie ale anus niewybielony... tu jest źródło porażki.