Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela89uk

TESTY CIĄŻOWE ZA FUNTA!!

Polecane posty

Gość angela89uk

Hej kochane. Słuchajcie.. co myślicie o testach ciążowych za funta? Czy któraś mieszkanka Wielkiej Brytanii go robiła? I czy prawidłowe wyniki wam wychodziły? Ja zrobiłam 2 takie testy.. wyszły negatywne, jednak myśle, że na prawdę jestem w ciąży.. poranne mdłości, większe piersi, częsta zgaga.. nie wiem poprostu mam takie przeczucie.. Proszę o nie pisanie, że trzeba było sobie kupić droższy test i tak dalej, pytam poprostu o opinie testów za funta :) pozdrawiam :)

Gość tasia216
Kupilam sobie raz to takie badziewie ,nie kupuj wiecej tego.Polecam First Response Pregnancy test albo Clearblue.

Gość angela89uk
dziękuje bardzo już zapisałam sobie na karteczce :) w każdej aptece w Anglii mogę sobie to zakupić tak? :)

Gość Nuuuuuuuuśka_dWaCzTeRy
Ja robiłam i wyszły mi od razu 2 kreski. Poxniej jeszcze robilam ten celarblue, ale wynik byl ten sam.

Gość niedoswiadczona ..
kolezanka robila blada mocno jej wyszla ta 2 kreska, byla w ciazy, ja raz zrobilam bo akurat taki mialam pod reka tez wyszedl pozytywny.

A ja kupowalam dwa za funta lub troche lepsze jeden za funta i powiem ci ze jak jestes w ciazy to nie ma znaczenia jaki drogi test a ciaze pokaze oczywiscie w dniu spodziewanej miesiaczki najlepiej... objawy ciazy latwo sobie w mowic... Raz tydzien spoznial mi sie okres testy za funta byly negatywne tez im nie wierzylam bo mialam wszystkie objawy ciąży;-) I co po tygodniu okres byl! Js wierze i polecam te zwykle testy... juz dwa razy odrazu wykryly ciaze! Powodzenia autorko!

Gość angela89uk
a po ile są te inne testy pamiętacie może? nie wiem czy mam czekać na męża aż wroci z pracy czy lecieć z tyloma funtami ile mam w kieszeni :P

Gość angela89uk
obawiam się własnie, że te objawy sobie troszkę wmówiłam hehe:P może i macie racje.. jak bym była w ciąży to każdy test wyjdzie :) dziękuje kochaniutkie :)