Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Współczesne matki nie mają rozumu

Polecane posty

Boże jak czytam to włos jeży mi się na głowie!!! Matki kafeterianki nie mają za grosz myślenia. Mówię tu nie o wszystkich tylko tych "nowoczesnych" matkach co gołe dziecko lata po domu. W moim domu nigdy tak nie było i nie będzie. Naprawdę wpółczesne baby nie umieją chłopów zatrzymać, co trzecia to na skraju rozwodu, zdrady.

Gość norroo
"nie umieją chłopów zatrzymać, co trzecia to na skraju rozwodu, zdrady" tak bo to wina kobiety że ją mąż zdradza fakt ich wina bo z burakami się chajtają współcześnie nie ma czegoś takiego jak mężczyzna są same facetopodobne trolle fu

Gość pani maria 56
a ja mam misiączke i córka też i rzucamy sie podpaskami zużytymi

Gość kotka poes 32
to prawda, jak tkaie dziecko obserana dupą usiadzie na kanapie?! :O

Gość lubię papieroski
Autorko. Za dużo Dlaczego Ja i Trudnych Spraw :)

Gość pani maria 56
córka wymazała mi pyski swoją p;odpaską

Tu siedzą same nieroby lub baby które potrafią rozkładać nogi a później płaczą że są w ciąży. Zajmijcie się nieroby swoim życiem a nie będziecie gadać o głupotach. Życie to nie serial. Każda z was ma tylko wymagania a do roboty to żadna. Teraz lansowane jest bycie singielką raczej starą panną

Gość pani maria 56
a ja jej łup z liścia i zuzyty tampon do gęby,ale jazda:-D

kotka to ty do kogo sie w takim razie zaliczasz skoro wedlug ciebie siedza tu same nieroby i baby rozkladajace nogi???

Gość roznych
Kotka już sam twój nick swiadczy o twoim rozumku:D

Ja nóg nie rozkłądam. Mam dwójkę dzieci i nierobem nie jestem. Mam męża na stanowisku, który umie na rodzinę zapracować. Zajmuje się dziecmi, domem. To są dzienne obowiązki, których ty pewnie nie zrozumiesz. Przed ślubem nóg nie rozkładałam. Dlatego nie musiałam płakać jak inne.

Gość mmmmmmaaammmamamamam
Kotka to ma rozumek:D poczytajcie ja na ciązowym, kretnka jakich mało:P

Znasz mnie że tak mnie oceniasz? Przepraszam bardzo dziewczynko ale pochodzimy z różnych klas społecznych i ja mentalności śmiecia nie mam! Nóg nie rozkładam, a że mówię prawdę to ciebie bardzo to boli. Wiesz nazywanie rzeczy po imieniu to lepsze niż oczernianie kogoś i zachowanie się jak zwykła mało rozumna dziewczynka (gówniara)

Gość hahahahahahahahahaha
kotka 33 to jagoda jakaś tam z ciążowego-pierdolnięta niedojebana baba

Gość heloiza999
wina za rozwody leży po środku. za zdrade ponosi winę zdradzający. w większości p[rzypadków do zdrady prowadzą pewne procesy, za które odpowiedzialnośc ponoszą już obie strony. mnie nikt tu nie lubi, ale ja zdania nie zmienie. jak jest zdrada to jest oburzenie, gadanie o miłości, o wysokich wartościach jak przywiązanie, zaufanie, przysięga, rodzina, a także wielkie zmęczenie i potrzeba wsparcia. ale jakby cofnąć czas, to sobie poczytajcie jak tu kobiety się o mężach wyrażają, każda tylko niezadowolona, czuja się zmuszane do seksu, i każda tylko mówi jak by to zabiła chyba męża. choćby to była metafora, to jak można tak srać we własne gniazdo? każda kwiczy jak to facet ma być posłuszny, wierny i usługiwać świętej więzi n alinii matka-dziecko i ma posłusznie czekać w swojej kolejce az się z nim porozmawia, zainteresuje itp. rodzina to związek dwojga dorosłych ludzi plus dziecko. a nie związek matki i dziecka plus facet. najpierw była on i ona, potem pjawiło się dziecko, które należy kochać i wychowywać. kochaj i wychowuj. proste jak podstawowe dodawanie na cyfrach do dziesięciu. ale co z tego, skoro mi za p=mówienie o tym zbanowali nick...

Gość hahahahahahahahahaha
nie odpisujcie tej idiotce!! ona jest pierdolnięta! topi psy w wiadrze-poważnie sama to napisała wejdźcie na ciążowy i zobaczcie co wypisuje i jak łże suka jedna.

kotka a za kogo sie masz ze tak sie wywyzszasz? zal mi twojego nicku. taka tepa dzida nie zasluguje na taki ladny nick. koty sa madrzejsze od ciebie.

Gość coxxxxxxxxxxxxxxxyyyyy
Heloiza, wiele razy czytałam twoje wypowiedzi, które sa bardzo podobne do tej teraz ostatniej, więc moje pytanie do ciebie brzmi - za to ci zbanowali nick??? bo właśnie zdziwiona jestem, że teraz na pomarańczowo piszesz, wiesz, czytając twoje wypowiedzi wydaje mi się, że nikogo nie ubliżyłaś, tylko napisałaś swoje zdanie i za to ban???

To Ty masz opinię wyrobioną. Na szczęście masz u mnie plusa, że pomagasz zwierzakom

Już nie będę strzępiła sobie języka za kogo moge ciebie uznać. Niesety żal ci d.... ściska mówie to twoim językiem. Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem szczęśliwa mam dzieci, dom, męża na stanowsiku a Ty co masz? Ja mam co robić mam dwójkę dzieci i dom 300 m a Ty? Więc określenia swoje skieruj sama do siebie pozdrawiam :-))

Gość my name is slim shady
kura domowa z mezem na stanowisku :D:D:D

na kafeterii to kazdy moze powiedziec za ma kilka domow i inny samochod na kazdy dzien tygodnia. jak jestes taka super matka to sie zajmij dziecmi a nie siedz na kafe.

Jestem matką i to cię boli, że jestem spełniona. A Ty co masz? Nic? Żal mi ciebie tak akurat zajmuje się obiadem dla mojej rodziny pozdrawiam ;-)

Gość heloiza999
wiesz co, chyba tak...bo ja nie ubliżam, taka prawda. pravikom, tym co spanuja jakoś nie banuja nicka, aja nie moge pisać na czarno już;-// żal mi, wnioskuję, że za to zbanowali. wiem, że czasem nie mam dystancu do rzeczywistości, może czasem lekko radykalizuję, ale tak w ogóle uważam, że mam dobre poglądy, choć z czasem powinnam nabrać do nich dystansu, co nie oznacza, że z nich zrezygnuja, gdyż mają one dobre potwierdzenie w praktyce. taka prawda.