Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Współczesne matki nie mają rozumu

Polecane posty

Gość uderz w stół...
Kotka przez kafe przewija sie tysiace osob a ty akurat mowisz wylacznie o patologii ktorej jest tyle samo co i normalnych ludzi tak bylo jest i bedzie ze patologia istnieje wiec niena co dyskutowac Dodatkowo nie musisz sie przechwalac domem, dziecmi, mezem sory jedni to maja inni niestety nie. Maz jest na stanowisku a ciekawe na jakim stanowisku ty jestes, kury domowej czy sprzataczki. Widac z gory ze masz jakis problem ze soba zono i matko idealna no drugiej takiej jak ty to napewno na swiecie niema

Kotka ty jetes poprostu zdesperowana, przyszlas sie wyzyc na forum na inne matki ktore wedlug Ciebie sa zle Co cie to obchodzi, jak kto wychowuje wlasne dzieci? a niech sobie biegaja nago po domu -gdybys byla taka spelniona, nie wchodzilabys z brudnymi butami do domu obcych ludzi

Gość ale o co chodzi? jakie gole
dzieci? Co maja gole dzieci do rozwodu? jak cieplo w domu, to moga byc gole:)

Kotka to, ze masz dzieci to jedno, ale sporobuj uczyc sie, wychowywac dziecko i pracowac. To, ze maz ma dobra prace nie jest wynacznikiem tego, ze jestes lepsza od innych mam. Powiem Ci tak, a ja z mezem tez mamy kąt. Oboje pracujemy. Mamy dziecko i dogadujemy sie. Mieszkamy sami. Wiesz nie obrazaj matek pracujacych. Ty mowisz, ze nie mamy nic do roboty. Kochana gdybys pracowala zawodowo to tez bys zobaczyla jak szybko ucieka czas. Kazda z nas jest bardzo zabiegana. Po drugie nie kazde malzenstwo sie rozpada. Po drugie nog nie rozkladam i nie jestem nierobem. Sprobuj do pracy, wychowania dziecka dolozyc jeszcze studia. Takich matek co lacza tyle rol jest wiele. Moja znajoma - uwaga teraz Ciebie pewnie to zdziwi ma jak Ty dwojke dzieci, pracuje dziewczyna i jeszcze studiuje jak ja. I co powiesz. Ja z nią mamy zblizona sytuację. Obie spelniamy wlasne marzenia. I obie zajmujemy sie dziecmi oraz znajdujemy czas dla naszych mezow. I co zdziwiona jestes co?? Tez tak mozna.

Nie powiedziałam że jesteś leniwą babą!!! Po prostu szlak mnie bierze jak kobiety cały czas zakładają tematy typu zdrada, nie mogą poradzić sobie z dziecmi. Ja się pytam gdzie ich rozum?

za zdrade odpowiedzialni sa oboje partnerzy, jak kiedys poczujesz sie zdradzona sama pewnie tutaj napiszesz Nie kazdy wie jak zajac sie dzieckiem, dzieci sa rozne - forum jest po to by pytac i radzic sie Zawsze znajdzie sie ktos kto potrafi doradzic, lepsze to niz siedzenie z zalozonymi rekami i czekanie na cud Kto pyta nie bladzi - pamietaj

kotka wiesz z tymi zdradami bywa roznie. Ja nikogo nie wrzucam do jednego garnka. To ,ze spotyka to kogos nie oznacza, ze zaraz jedna strona winna jest. Ja mysle ,ze wina zawsze jest po srodku. Zalezy od czlowieka duzo. Zdrada sama w sobie jest zlem - ale jak kogos bardzo sie kocha mozna zbudowac mocny zwiazek.

Gość ella21342
nawet pisać nie umiesz. szlak to jest turystyczny garkotłuku. wracaj do kuchni a nie z dorosłymi się zachciało rozmawiać. bo sobą to nic nie reprezentujesz- ani pozycji ani pracy.

Swoją drogą ciekawe co Kotka zrobi, jak ją mężuś na stanowisku zostawi dla młodszej, której jedyną pasją nie będą zasrane pieluchy i stanie przy garach, i zostanie bez pracy, kasy i domu? ;] pewnie wyżali się na kafeterii... ;]

Gość dzierwczyny tu kazda moze napi
sac ze ma meza na stanowisku, wille z basenem i 3 auta:D nie bierzcie tego do glowy:D kazda która ma dobrze w zyciu naprwde się tym nie chwali tylko te fantastki co chciałby to przelewają tu swoje marzenia:D

Proszę nie porównuj mnie do siebie. To że Tobie nie wyszło życie nie znaczy że mi też. Skąd u was ten chasmki ton wypowiedzi? Denerwuje was prawda? Ja nie jestem zdesperowaną żoną sorry