Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

spulchnione narzady dziewczynki na usg-pomylka z chlopcem zdarzylo sie wam?

Polecane posty

Gość czy czy czy

czy zdarzylo sie wam tak ze myslalyscie ze spodziewacie sie synka po usg a okazalo sie ze narzady waszych corek byly tak spulchnione ze przypominaly one chlopca? Lekarz nam powiedzial w 17 tygodniu na usg ze nie potwierdzi plci ze wzgledu na to ze mozliwe ze sa narzady dziewczynki tak spulchnione ale wyglada mu na chlopca.

Gość sliwkawkompocie
podobno jak ptaszek przyleciał, to już nie odfrunie....

Gość to zalezyyyyyyyyyy
bo za wczesnie; do +/- 16 tc narzady u obu plci wygladaja tak samo, dopiero potem "kikutek" zmniejsza sie u dziewczynek tworzac lechtaczke a u chlopcow zmniejszaja sie faldy przypominajace wargi sromowe - tworzac jadra trafilas na dobrego lekarza, ktory wolal nie wrozyc z fusow

Gość to zalezyyyyyyyyyy
u mnie w 14 tc tez narzady lekarzowi wygladaly na chlopca, ale nic z tego :D uznaje sie, ze najwieksza wiarygodnosc plci uzyskuje sie po 30 tc (choc wiadomo, ze 100% to dopiero po porodzie), po prostu po 30 tc jest malo pomylek

Gość czy czy czy
aha . Czyli w 17 tygodniu ten kikutek mogl sobie dopiero zanikac miedzy nozkami u dziewczynki tak ? Ja mam zdjecie z tego usg bardzo malo tam widac ale wlasnie cos miedzy nozkami jest.. Bardzo bym sie cieszyla gdyby sie okazalo, ze to coreczka

Gość ja tak samo
Mialam.dokladnie tak samo, w 17 tygodniu, trzeba troche poczekac :)

Gość tez mam
mailam 2 usg i każdee potwierdzalo dziewczynkę;|) dopiero 2 tyg przed porodem w czasie kontrolnego usg lekarz pokazał mi chłopczyka! to był szok i dla mnie i dla męża urodził się Martin ,mimo,ze czekaliśmy na Aurelie

Gość czy czy czy
a jak mialas tak samo to finalnie okazalo sie ze masz coreczke czy chlopczyka?:)

Gość to zalezyyyyyyyyyy
tak, trzeba poczekac... u jednych ddzieci moze sie uformowac przed 16 a u innych nawet do 8 dlatego madry lekarz do 19-20 tc nie podaje plci a przed 30 tc nie da 100%

Gość to zalezyyyyyyyyyy
zjadlo mi jedynke: "nawet do 18 tc" - mialo byc

Gość czy czy czy
oki. to super. Poczekam może się jeszcze okaze , ze bedziemy mieli ta upragniona coreczke. Jak ja bym sie cieszyla szok ! Dziekuje Ci za informacje:)

mialam tak samo.ok 17 tyg na usg lekarz powiedzial ze na 70% chlopiec.chcialam coreczke i czulam ze to coreczka .tak sobie wymarzylam:) i na polowkowym w 21 lekarz potwierdzila ze dziewczynka.i tak bylo.dzis corka ma juz 18 mscy.