Danuta44 0 Napisano Kwiecień 9, 2013 Otóż chciała bym się zapytać czy ginekolog w przypadku złych wyników cytologii powinien przysłać zawiadomienie o przybyciu do placówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danuta44 0 Napisano Kwiecień 9, 2013 Czy jakieś panie mogą odpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaa121 Napisano Kwiecień 9, 2013 Powinien cie zawiadomić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danuta44 0 Napisano Kwiecień 9, 2013 Ja chodzę na kasę chorych więc nie wiem czy oni zawiadamiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaa121 Napisano Kwiecień 9, 2013 A nie mozesz odebrac tych wyników i skonsultowac z lekarzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiperm Napisano Kwiecień 9, 2013 Laborant zostawia notatkę z zaleceniem konsultacji, a to już dobra wola przychodni czy zawiadomi, czy nie, raczej czekają aż ktoś się pojawi po wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danuta44 0 Napisano Kwiecień 9, 2013 akurat nie mogę ich odebrać bo nie ma mnie w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach